- 4,221
- 985
- 113
Muğla
@Holoskobjk Aynen hersey para değil dost helal sana gelirsem haber veririm ama ben parasız kalmam ayıp olur 3 bin tl veririm harçlık yaparsın dost antalya da kız arkadaşım var bazen orda gelebilirmi oturmaya misafirliğe ayıp olmaz demi senin içinAilem yazın soğuk yer var yaylamız oraya gidiyor ev boş bende yan binadayım kalacak olursa gelsin kalsın kaç gün isterse hayatta herşey paramı
Haklısın 27 bin uygun hersey için dahilmi yemek içki viski rakı dostYooo 27 bine 6 gün 5 gece kaldım ben bı otelde bok aramayıp sürekli dışarı çıkmazsa para harcamaz
3 bine 10 bin de ben koyarım yer içeriz kafanı yorma her zaman edebiyle gelene kapım açık yardımcıda olurum .... Bu dünyayı iyilikler kurtarcak..... Rabbim herkese kalbi güzel Ligi'nde bir hayat nasip etsin....@Holoskobjk Aynen hersey para değil dost helal sana gelirsem haber veririm ama ben parasız kalmam ayıp olur 3 bin tl veririm harçlık yaparsın dost antalya da kız arkadaşım var bazen orda gelebilirmi oturmaya misafirliğe ayıp olmaz demi senin için
Ultra herşey dahil valla bir de hanım ve çocuk da var düşün güzeldi yani bu fiyata baya iyiydiHaklısın 27 bin uygun hersey için dahilmi yemek içki viski rakı dost
İnsan mı. Hiç sevmemYoksa mugalanin şirin bir koyinde denizden ve insanlardan uzak bir tatil mi ?
Valla sana helal olsun böyle bir zamanda saygı duydum demekki senin gibi insanlar da çıkıyormuş3 bine 10 bin de ben koyarım yer içeriz kafanı yorma her zaman edebiyle gelene kapım açık yardımcıda olurum .... Bu dünyayı iyilikler kurtarcak..... Rabbim herkese kalbi güzel Ligi'nde bir hayat nasip etsin....
Herşey gönlünce olsun temiz kalpli insanKardeşim bir insanın kalbine dokunmak yardımcı olmak bunlar güzel şeyler hiç bir zaman yaptıklarımdan bir karşılık beklemedim zaten beklesen yaptıgın iyiliğin anlamı olmaz...... Gelirse de başımınn üstünde yeri var....
Ey Allah dost bastacisin çok teşekkür ederimKardesım ben manavgatlıyım sideye gelırsen her türlü yardımcı olurum geleecginde haber vermen yeterli
Adamsın dost maddi problemimiz yok dost olursa şayet kirası masrafı neyse fazlasıyla karşılarız ama senin gibi insanları tanımak çok güzel yüreği güzel insanlar lazım bizeKardeşim bir insanın kalbine dokunmak yardımcı olmak bunlar güzel şeyler hiç bir zaman yaptıklarımdan bir karşılık beklemedim zaten beklesen yaptıgın iyiliğin anlamı olmaz...... Gelirse de başımınn üstünde yeri var....
Başka yere harcarsınız parayı bende para geçmiyor.....Adamsın dost maddi problemimiz yok dost olursa şayet kirası masrafı neyse fazlasıyla karşılarız ama senin gibi insanları tanımak çok güzel yüreği güzel insanlar lazım bize
Niye@Wiskas bence en iyi sen bilirsin djhdhshs
Bırak şimdi niyesini Side mi Fethiye mi
Yoksa Muğla'nın şirin minik bir köyü mü