Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Antalya & Muğla

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,824
2,223
113
Ailem yazın soğuk yer var yaylamız oraya gidiyor ev boş bende yan binadayım kalacak olursa gelsin kalsın kaç gün isterse hayatta herşey paramı
@Holoskobjk Aynen hersey para değil dost helal sana gelirsem haber veririm ama ben parasız kalmam ayıp olur 3 bin tl veririm harçlık yaparsın dost antalya da kız arkadaşım var bazen orda gelebilirmi oturmaya misafirliğe ayıp olmaz demi senin için

Holoskobjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
285
267
63
@Holoskobjk Aynen hersey para değil dost helal sana gelirsem haber veririm ama ben parasız kalmam ayıp olur 3 bin tl veririm harçlık yaparsın dost antalya da kız arkadaşım var bazen orda gelebilirmi oturmaya misafirliğe ayıp olmaz demi senin için
3 bine 10 bin de ben koyarım yer içeriz kafanı yorma her zaman edebiyle gelene kapım açık yardımcıda olurum .... Bu dünyayı iyilikler kurtarcak..... Rabbim herkese kalbi güzel Ligi'nde bir hayat nasip etsin....

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,507
1,955
113
3 bine 10 bin de ben koyarım yer içeriz kafanı yorma her zaman edebiyle gelene kapım açık yardımcıda olurum .... Bu dünyayı iyilikler kurtarcak..... Rabbim herkese kalbi güzel Ligi'nde bir hayat nasip etsin....
Valla sana helal olsun böyle bir zamanda saygı duydum demekki senin gibi insanlar da çıkıyormuş

Holoskobjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
285
267
63
Kardeşim bir insanın kalbine dokunmak yardımcı olmak bunlar güzel şeyler hiç bir zaman yaptıklarımdan bir karşılık beklemedim zaten beklesen yaptıgın iyiliğin anlamı olmaz...... Gelirse de başımınn üstünde yeri var....

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,507
1,955
113
Kardeşim bir insanın kalbine dokunmak yardımcı olmak bunlar güzel şeyler hiç bir zaman yaptıklarımdan bir karşılık beklemedim zaten beklesen yaptıgın iyiliğin anlamı olmaz...... Gelirse de başımınn üstünde yeri var....
Herşey gönlünce olsun temiz kalpli insan

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,983
37,892
113
Adamsın dost maddi problemimiz yok dost olursa şayet kirası masrafı neyse fazlasıyla karşılarız ama senin gibi insanları tanımak çok güzel yüreği güzel insanlar lazım bize

Sammira811

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
238
83
28
Dostlar bende Çarşamba günü izine ayrılıyorum 10 günlük 3.4 gece otel herşey dahil ben eşim 2 yaşında çocuk var nereyi önerir siniz ciddi soruyorum 20bine kadar maksimum varmı bildiğiniz bir yer

Holoskobjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
285
267
63
kira falan olmaz nasıl olsa boş gelip kalırsınız illa havuzlu otel falan dersenizde otel sahibi tanıdıklar var onuda ayarlarım soylemeniz yeter araç yoksa falanda otobüs uçak her yerden alırım sizi