- 4,084
- 1,441
- 113
Kesinlikle dostBeyler 5 günlük bir tatil projem var ama Side mı fethiyemi kararsiz kaldım bu konuda tecrube sahibi arkadaslar tavsiyede bulunabilir mi rica etsem ?
Kesinlikle dostBeyler 5 günlük bir tatil projem var ama Side mı fethiyemi kararsiz kaldım bu konuda tecrube sahibi arkadaslar tavsiyede bulunabilir mi rica etsem ?
En güzeli sosyal medya dan uzak insanlardan uzak yeşillik doğa içinde kafayı dinlemekBeyler 5 günlük bir tatil projem var ama Side mı fethiyemi kararsiz kaldım bu konuda tecrube sahibi arkadaslar tavsiyede bulunabilir mi rica etsem ?
Birincisi Master cheflik yapıyorum maaş iyi hamd olsun ikincisi otele para vereceksek niye chef olduk dostMaasi 3e katlayinca 7 yildizli otelde bes gun kaliniyomuymus iyi maasmis
Bencede biraz kitap ve müzik doğa iyi gelir sanki kafa çok dolu telefon ve internetten uzak bir 5 gün toparlar beniEn güzeli sosyal medya dan uzak insanlardan uzak yeşillik doğa içinde kafayı dinlemek
Dene pişman olmazsın kafayı resetlersin
De otele gitmek istemiyorum bana sessiz sakin kafa dinlemelik gurultusuz bir ortam lazim acaba çadır mi kurup olta atsakBirincisi Master cheflik yapıyorum maaş iyi hamd olsun ikincisi otele para vereceksek niye chef olduk dostoteller sağolsun ücretsiz ve güzel agirlarlar o kadar krediniz ve itibarimiz çok şükür var
Sideden geldim 1 ay önce Side güzel sideeye gitBeyler 5 günlük bir tatil projem var ama Side mı fethiyemi kararsiz kaldım bu konuda tecrube sahibi arkadaslar tavsiyede bulunabilir mi rica etsem ?
OzMan sideye gitme Side ful otel kimse kimseye karışmaz sakindir ama heryer otelDe otele gitmek istemiyorum bana sessiz sakin kafa dinlemelik gurultusuz bir ortam lazim acaba çadır mi kurup olta atsak
Orada da bir yabancilasma var ya pazarcılar bile İngilizce konuşup fiyat etiketleri Euro bazlı çalışıyorSideden geldim 1 ay önce Side güzel sideeye git
Aynen öyle ama güzel yer eskiside dedikleri yer var tarihi yerler oraları geze bilirsinOrada da bir yabancilasma var ya pazarcılar bile İngilizce konuşup fiyat etiketleri Euro bazlı çalışıyorkendimi yurt dışında hissediyorum
Bedavamı yardımcı oluyorsun dost hediye 😂😂Kardesım ben manavgatlıyım sideye gelırsen her türlü yardımcı olurum geleecginde haber vermen yeterli
ALANYA büyük harflerle yazıyorum özellikleBeyler 5 günlük bir tatil projem var ama Side mı fethiyemi kararsiz kaldım bu konuda tecrube sahibi arkadaslar tavsiyede bulunabilir mi rica etsem ?
En güzeliBencede biraz kitap ve müzik doğa iyi gelir sanki kafa çok dolu telefon ve internetten uzak bir 5 gün toparlar beni
Alanya pahalı adamı iflasmı ettirceksiniz ordaALANYA büyük harflerle yazıyorum özellikle
Yooo 27 bine 6 gün 5 gece kaldım ben bı otelde bok aramayıp sürekli dışarı çıkmazsa para harcamazAlanya pahalı adamı iflasmı ettirceksiniz orda
Ailem yazın soğuk yer var yaylamız oraya gidiyor ev boş bende yan binadayım kalacak olursa gelsin kalsın kaç gün isterse hayatta herşey paramıBedavamı yardımcı oluyorsun dost hediye 😂😂