Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Antalya & Muğla

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,375
12,612
113
Beyler 5 günlük bir tatil projem var ama Side mı fethiyemi kararsiz kaldım bu konuda tecrube sahibi arkadaslar tavsiyede bulunabilir mi rica etsem ?
En güzeli sosyal medya dan uzak insanlardan uzak yeşillik doğa içinde kafayı dinlemek
Dene pişman olmazsın kafayı resetlersin

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,088
37,980
113
Maasi 3e katlayinca 7 yildizli otelde bes gun kaliniyomuymus iyi maasmis
Birincisi Master cheflik yapıyorum maaş iyi hamd olsun ikincisi otele para vereceksek niye chef olduk dost :) oteller sağolsun ücretsiz ve güzel agirlarlar o kadar krediniz ve itibarimiz çok şükür var

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,088
37,980
113
Birincisi Master cheflik yapıyorum maaş iyi hamd olsun ikincisi otele para vereceksek niye chef olduk dost :) oteller sağolsun ücretsiz ve güzel agirlarlar o kadar krediniz ve itibarimiz çok şükür var
De otele gitmek istemiyorum bana sessiz sakin kafa dinlemelik gurultusuz bir ortam lazim acaba çadır mi kurup olta atsak

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,875
2,261
113
En güzeli dalaman kayacık denizine giti 1 hafta önce gittim oraya 1 hafta kaldım kız bile ayarladım ordan instagram kız bana istek attı konuşuyoruz guzel kayacık sessiz sakin