Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Antalya İçin Köpek İsteyen Var Mı 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

17alperen17200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,195
399
83
Beyler selam olsun. Şivava köpeğim zamparalık yaptı hamile bıraktı birini 4 tane yavrusu oldu. Şimdi anne tarafı köpekleri tamamen bana bıraktı 6-7 haftalıkken alacağım daha 2 haftalıklar şimdiden sahiplendirme çabalarına başladım. Eğer Antalya'da yaşayan evli hanımı - çocuğu evde küçük ırk köpek isteyen varsa sahiplendirelim buradan da bir kişiye
ben alırım mümkünse

Mhmmtaydmir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,202
1,083
113
sokakta bir dolu sahipsiz hayvan var, oraya kadar benzin harcayacağına çocuğuna sokaktan hayvan sahiplen, güzel bir davranış sergile, bir hayatı değiştir. Hayvan sevgisi cins veya parayla değil
Eyvallah kardeşim düşüncen için saygı duyuyorum

Aslan4134

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,965
465
83
Beyler selam olsun. Şivava köpeğim zamparalık yaptı hamile bıraktı birini 4 tane yavrusu oldu. Şimdi anne tarafı köpekleri tamamen bana bıraktı 6-7 haftalıkken alacağım daha 2 haftalıklar şimdiden sahiplendirme çabalarına başladım. Eğer Antalya'da yaşayan evli hanımı - çocuğu evde küçük ırk köpek isteyen varsa sahiplendirelim buradan da bir kişiye
Kargoyla gonderirsen İstanbul dayim

Ahmettatlici

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,359
350
83
1 tane alabliirimm

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,950
1,330
113

mytical91

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,196
2,728
113
Adam sahiplendirme diyor satacağım demiyor ki
Bu adam zaten satmıyor iyi niyetli bedava vericek belli akşama kadar 100 liralık rol koşturan adam ben alırım demiş internetten baktım 10 dan baslio 40 k ya kadar gidiyor fiyatı alan okutur aşı mamasi paraziti vs insandan çok masrafı var paralı adam işi evde hayvan bakmak

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,358
7,716
113
Bu adam zaten satmıyor iyi niyetli bedava vericek belli akşama kadar 100 liralık rol koşturan adam ben alırım demiş internetten baktım 10 dan baslio 40 k ya kadar gidiyor fiyatı alan okutur aşı mamasi paraziti vs insandan çok masrafı var paralı adam işi evde hayvan bakmak
Aynen ben taşınırken kafesteki 🐦 u başkasına verdim. Bir sürü pisliği oluyor. Kuş a zor baktık

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,670
1,136
113
Ben yakınım sana manavgat birilerine söz vermedi isen gelip alalim bu canı yada canları usta

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,313
6,592
113
Ağa burada senden köpek isteyen insanların yüzde %100 ü kumarcı senden alıp 2-3-5 neye satarsam satayım diyip kumara verecek götür gözünle gördüğün tanıdığın birilerine ver

Holoskobjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
279
259
63
Vazgeçen olursa ben gelir alırım kardeşim manavgattayım hayvan seven birilerine denk gelir inşallah

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,950
1,330
113
Ağa burada senden köpek isteyen insanların yüzde %100 ü kumarcı senden alıp 2-3-5 neye satarsam satayım diyip kumara verecek götür gözünle gördüğün tanıdığın birilerine ver
valla genel olarak yazılar öyle bir algı olusturdu da yazan 2 arkadaş da cocuklarıyla büyüsün diye istiyor ben o niyetle vereceğim günahları boynuna deyip

benimki yaramazdı sakatlıklar yaşadı 9 ayda 100k masrafı oldu mesela geçen yıl bana almaya niyetlenen arkadaşlar onu da göz önüne alsınlar bence haklı yani arkadaş bunu bilgilendirme yapmamışım

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,313
6,592
113
valla genel olarak yazılar öyle bir algı olusturdu da yazan 2 arkadaş da cocuklarıyla büyüsün diye istiyor ben o niyetle vereceğim günahları boynuna deyip

benimki yaramazdı sakatlıklar yaşadı 9 ayda 100k masrafı oldu mesela geçen yıl bana almaya niyetlenen arkadaşlar onu da göz önüne alsınlar bence haklı yani arkadaş bunu bilgilendirme yapmamışım

Reis samimi söylüyorum ben bu forumda 5-6 aydır takılıyorum harbi adammış dediğim insanların gevşek oluşunu çok gördüm kişiliğini değiştirip forumda beyefendi havası yaratan çakallarıda çok gördüm.
Sen git güzel bir insan bul ver forumdışı vebale girme köpeği alırlar 3 kuruşa bir çocuğa satarlar çocukta bakamaz sokağa atar bazı şeylerin olması muhtemelken yazık etme oda bir can iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...