- 1,610
- 693
- 113
Köpek bile dışarı çıkıp zamparalik yapiyor , biz endonezya 3. Liginden gol bekliyoruz
Moderatör tarafında düzenlendi:
hanım çalışmıyor demi dostum? Baya insan bağımlısı cins bu 4-6 saat tek başına kaldıktan sonrası bunalıma filan rahat girme huyları var. Hanımın da okay derse neden olmasın , hem çocukla birlikte büyür hem de evde bakması gerçekten kolay çiş eğitimini hızlı öğreniyor ve pedine yapıyor 1 yaşından sonrada tutmaya başlıyor rahatlıklaReis Ankara'ya otobüsle gonderebilirmisin kızım 5 yaşında onun için sahiplenmek isterim
Anladım reisim hanım calismiyo hanımlada konuşayım döneyim sana reisimhanım çalışmıyor demi dostum? Baya insan bağımlısı cins bu 4-6 saat tek başına kaldıktan sonrası bunalıma filan rahat girme huyları var. Hanımın da okay derse neden olmasın , hem çocukla birlikte büyür hem de evde bakması gerçekten kolay çiş eğitimini hızlı öğreniyor ve pedine yapıyor 1 yaşından sonrada tutmaya başlıyor rahatlıkla
Koy hemen ilana dostAnladım reisim hanım calismiyo hanımlada konuşayım döneyim sana reisim
Ciddiyim kral tabii, maltese terier düşünüyordum ben de araştırdım ama sahiplendirebilirim dersen alırım.duyar kasacaksan bu hayvanlar bahçede bile yaşayamaz ev hayvanı bunlar dostum.
paralı bir şey dedim mi kardeşim ben? Satacak olsam giderim kendim satarım sahiplendirmek istiyorum. Kişi kendinden bilir işi hesabı sakin ol yani
Eğer bakacağına inanırsam bedava dostum
Eğer ciddiysen şuan 2 haftalık ve 6-7 haftalık olunca annesinden ayıracağım. İzmire gelmeyi düşünüyordum kamp yapmaya zamanı 6-7 hafta sonraya yaparım gelirken yanımda getiririm eğer samimiysen
eğer olumlu olursa yönetimden birisinden rica et birlikte bizi konuşma açsın oradan numaralaşalım. Küçük çocukla büyümesini isterimAnladım reisim hanım calismiyo hanımlada konuşayım döneyim sana reisim
İlk başta belirttiğim gibi 2 haftalık daha min. 6-7 hafta olmasını bekliyorum. Hanımla konuş sen de istersen olur dersen yönetimden birisi aracılığıyla numaralaşalım ben okayim yaniCiddiyim kral tabii, maltese terier düşünüyordum ben de araştırdım ama sahiplendirebilirim dersen alırım.
knka brnim fikrim burdan tanımadığın birine verme kesinlikle gidip satarİlk başta belirttiğim gibi 2 haftalık daha min. 6-7 hafta olmasını bekliyorum. Hanımla konuş sen de istersen olur dersen yönetimden birisi aracılığıyla numaralaşalım ben okayim yani
Allah yukarida öyle bişey aklıma dahi gelmedi reisim benim çocuk sürekli kedi köpek istiyordu hanımla konusacam kabul ederse arkadasla konuscaz reisimKoy hemen ilana dost![]()
İstanbul'da yaşıyorum otobüsle gönderebilme imkanın varsa 1 tanesine talibim kızım için almayı düşünüyordum 1 taneBeyler selam olsun. Şivava köpeğim zamparalık yaptı hamile bıraktı birini 4 tane yavrusu oldu. Şimdi anne tarafı köpekleri tamamen bana bıraktı 6-7 haftalıkken alacağım daha 2 haftalıklar şimdiden sahiplendirme çabalarına başladım. Eğer Antalya'da yaşayan evli hanımı - çocuğu evde küçük ırk köpek isteyen varsa sahiplendirelim buradan da bir kişiye
kahkaha attımalayım hepsini ver çevrem geniş satarım ben kupon param çıkar
2 tanesini forumda sahiplendirmeyi düşünüyordum. Arkadaşlardan olumlu cevap gelmezse bakalım olur mu?İstanbul'da yaşıyorum otobüsle gönderebilme imkanın varsa 1 tanesine talibim kızım için almayı düşünüyordum 1 tane
Sorun yok görüştüm. Gel dersen geliriz hem bi tatil yapmış oluruz sen karar ver reisİlk başta belirttiğim gibi 2 haftalık daha min. 6-7 hafta olmasını bekliyorum. Hanımla konuş sen de istersen olur dersen yönetimden birisi aracılığıyla numaralaşalım ben okayim yani
nolcak bu halimizKöpek bile dışarı çıkıp zamparalik yapiyor , biz endonezya 3. Liginden gol bekliyoruz amk
ahhshshshs güzel olur vallayakında kuş mezatı da başlar
Kumar için köpekleri satıp kumara yatırmayı düşünüyorsan sana söyleyecek lafım yok dost hayırlı akşamlar2 tanesini forumda sahiplendirmeyi düşünüyordum. Arkadaşlardan olumlu cevap gelmezse bakalım olur mu?
Yada kalan ikisini satıp rulette kırmızı basalım geri 4 tane geri alalım