Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Antalya İçin Köpek İsteyen Var Mı 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TomRiddle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,610
693
113
Köpek bile dışarı çıkıp zamparalik yapiyor , biz endonezya 3. Liginden gol bekliyoruz

Moderatör tarafında düzenlendi:

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,952
1,332
113
Reis Ankara'ya otobüsle gonderebilirmisin kızım 5 yaşında onun için sahiplenmek isterim
hanım çalışmıyor demi dostum? Baya insan bağımlısı cins bu 4-6 saat tek başına kaldıktan sonrası bunalıma filan rahat girme huyları var. Hanımın da okay derse neden olmasın , hem çocukla birlikte büyür hem de evde bakması gerçekten kolay çiş eğitimini hızlı öğreniyor ve pedine yapıyor 1 yaşından sonrada tutmaya başlıyor rahatlıkla

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,046
1,771
113
hanım çalışmıyor demi dostum? Baya insan bağımlısı cins bu 4-6 saat tek başına kaldıktan sonrası bunalıma filan rahat girme huyları var. Hanımın da okay derse neden olmasın , hem çocukla birlikte büyür hem de evde bakması gerçekten kolay çiş eğitimini hızlı öğreniyor ve pedine yapıyor 1 yaşından sonrada tutmaya başlıyor rahatlıkla
Anladım reisim hanım calismiyo hanımlada konuşayım döneyim sana reisim

Mhmmtaydmir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,202
1,083
113
duyar kasacaksan bu hayvanlar bahçede bile yaşayamaz ev hayvanı bunlar dostum.

paralı bir şey dedim mi kardeşim ben? Satacak olsam giderim kendim satarım sahiplendirmek istiyorum. Kişi kendinden bilir işi hesabı sakin ol yani

Eğer bakacağına inanırsam bedava dostum

Eğer ciddiysen şuan 2 haftalık ve 6-7 haftalık olunca annesinden ayıracağım. İzmire gelmeyi düşünüyordum kamp yapmaya zamanı 6-7 hafta sonraya yaparım gelirken yanımda getiririm eğer samimiysen
Ciddiyim kral tabii, maltese terier düşünüyordum ben de araştırdım ama sahiplendirebilirim dersen alırım.

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,766
2,355
113
bana büyük baş köpek lazım. Saf kangal yada Malaklı gibi bişey. Vurdumu oturtacak sahibini .Ufaklar bana göre değil

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,952
1,332
113
Ciddiyim kral tabii, maltese terier düşünüyordum ben de araştırdım ama sahiplendirebilirim dersen alırım.
İlk başta belirttiğim gibi 2 haftalık daha min. 6-7 hafta olmasını bekliyorum. Hanımla konuş sen de istersen olur dersen yönetimden birisi aracılığıyla numaralaşalım ben okayim yani

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,200
2,521
113
Kral burda yapılacak iş değil bu burdakilerin yüzde 95 i satacak o köpeği haberin olsun

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,930
5,999
113
kn
İlk başta belirttiğim gibi 2 haftalık daha min. 6-7 hafta olmasını bekliyorum. Hanımla konuş sen de istersen olur dersen yönetimden birisi aracılığıyla numaralaşalım ben okayim yani
knka brnim fikrim burdan tanımadığın birine verme kesinlikle gidip satar

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,477
1,943
113
Beyler selam olsun. Şivava köpeğim zamparalık yaptı hamile bıraktı birini 4 tane yavrusu oldu. Şimdi anne tarafı köpekleri tamamen bana bıraktı 6-7 haftalıkken alacağım daha 2 haftalıklar şimdiden sahiplendirme çabalarına başladım. Eğer Antalya'da yaşayan evli hanımı - çocuğu evde küçük ırk köpek isteyen varsa sahiplendirelim buradan da bir kişiye
İstanbul'da yaşıyorum otobüsle gönderebilme imkanın varsa 1 tanesine talibim kızım için almayı düşünüyordum 1 tane

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,952
1,332
113
İstanbul'da yaşıyorum otobüsle gönderebilme imkanın varsa 1 tanesine talibim kızım için almayı düşünüyordum 1 tane
2 tanesini forumda sahiplendirmeyi düşünüyordum. Arkadaşlardan olumlu cevap gelmezse bakalım olur mu?

Yada kalan ikisini satıp rulette kırmızı basalım geri 4 tane geri alalım

Mhmmtaydmir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,202
1,083
113
Sorun yok görüştüm. Gel dersen geliriz hem bi tatil yapmış oluruz sen karar ver reis

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,477
1,943
113
2 tanesini forumda sahiplendirmeyi düşünüyordum. Arkadaşlardan olumlu cevap gelmezse bakalım olur mu?

Yada kalan ikisini satıp rulette kırmızı basalım geri 4 tane geri alalım
Kumar için köpekleri satıp kumara yatırmayı düşünüyorsan sana söyleyecek lafım yok dost hayırlı akşamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...