Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Antalya İçin Köpek İsteyen Var Mı 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,952
1,332
113
Abi okuduğunu anlamayan iq yoksunu insanlar neden forum-sosyal medya-online oyun gibi şeyler kullanıyorlar? Ulan en başında demişim ''SAHİPLENDİRMEK'' diye hala gelip kuş mezatı da başlar , yakında köpeği sattım paramı alamadım gibi konular çıkar vs diyorsunuz. İlla bir fikriniz varsa içinizde tutun götünüze kaçmaz ya. İnsan gibi bir şey yapalım dedim kullandığı klavyeden az karakterli insanlar doluştu yine ya

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,931
5,999
113
Abi okuduğunu anlamayan iq yoksunu insanlar neden forum-sosyal medya-online oyun gibi şeyler kullanıyorlar? Ulan en başında demişim ''SAHİPLENDİRMEK'' diye hala gelip kuş mezatı da başlar , yakında köpeği sattım paramı alamadım gibi konular çıkar vs diyorsunuz. İlla bir fikriniz varsa içinizde tutun götünüze kaçmaz ya. İnsan gibi bir şey yapalım dedim kullandığı klavyeden az karakterli insanlar doluştu yine ya
şaka yapıyo arkadaş yav bu kadar sinirlenme bence relax

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,376
559
113
Beyler selam olsun. Şivava köpeğim zamparalık yaptı hamile bıraktı birini 4 tane yavrusu oldu. Şimdi anne tarafı köpekleri tamamen bana bıraktı 6-7 haftalıkken alacağım daha 2 haftalıklar şimdiden sahiplendirme çabalarına başladım. Eğer Antalya'da yaşayan evli hanımı - çocuğu evde küçük ırk köpek isteyen varsa sahiplendirelim buradan da bir kişiye
Antalya kepezdeyim kardeşim olabilir aslında

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,952
1,332
113
şaka yapıyo arkadaş yav bu kadar sinirlenme bence relax
Haklısın da abi muhabbet kısmına açtım başlık köpek gibi niyetimi belirtiyor. 3 tane arkadaş geldi insan gibi çocuğum için - kızım için istiyorum diye belirtti devamı gereksiz angarya niyeti ciddi insana da angarya bana da angarya. Neyse ben cevap keseyim nasılsa 2 tane düşünüyordum arkadaşlar dönüş yapana kadar sakince beklerim umarım onlar da alır. Hayvanlarla büyüyen çocuklara hep imrenmişimdir. Hala geç kalmadıysam ben de aynı davranışı yapacağım umarım arkadaşlara nasip olur

Adnanvara

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
772
381
63
Arkadaşlar bazen sizin evde sıcak oluyor mu akşamlar

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,952
1,332
113
Sahiplendirmenin diğer adı satıyorum demek zaten. Ama satıyorum diye yazamıyorlar.
2022'de çıkan yasadan dolayı hayvan satışı yasak hatta petshoplarda bile balık - kuş dışında canlı hayvan bulunması yasak. Burada yasa dışı kumarın gırla olduğu yerde sence o kelime ayrımıyla uğraşılır mı dost

mytical91

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,196
2,728
113
Cinsine göre 10 k dan başlayıp 40 k ya kadar çıkan fiyatı var internetten araştırdım sen burda bu köpekleri gerçekten sahiplenip besleyecek insan oldugunu düşünüyormusun 👀

bomontibeyii

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,035
310
83
Antalyada esnafım. Yerim dükkanım belli reis. İstediğin zaman gelip köpeğide görebilirsin. Geniş evde 2 kişi yaşıyoruz kız arkadaşımla. İletişime geçebilirsin

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,766
2,355
113
holiganla jojonun özel oranlarına basacaklar hayvanlari verme burdan kimseye yien

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,506
1,809
113
Dost sahiplendirme adı altında %99 bu işin pazarını yapıyor. Sahiplendirme görünce direkt ben de sattığını anlıyorum. Yok aşı parası yok simdiye kadarki mama parası derken geçiriyor herkes :)) sen de öyle yap.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...