Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Antalya İçin Köpek İsteyen Var Mı 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,950
1,330
113
Beyler selam olsun. Şivava köpeğim zamparalık yaptı hamile bıraktı birini 4 tane yavrusu oldu. Şimdi anne tarafı köpekleri tamamen bana bıraktı 6-7 haftalıkken alacağım daha 2 haftalıklar şimdiden sahiplendirme çabalarına başladım. Eğer Antalya'da yaşayan evli hanımı - çocuğu evde küçük ırk köpek isteyen varsa sahiplendirelim buradan da bir kişiye

Mhmmtaydmir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,202
1,083
113
Beyler selam olsun. Şivava köpeğim zamparalık yaptı hamile bıraktı birini 4 tane yavrusu oldu. Şimdi anne tarafı köpekleri tamamen bana bıraktı 6-7 haftalıkken alacağım daha 2 haftalıklar şimdiden sahiplendirme çabalarına başladım. Eğer Antalya'da yaşayan evli hanımı - çocuğu evde küçük ırk köpek isteyen varsa sahiplendirelim buradan da bir kişiye
İzmir'den gelip alabilirim usta oğlan için araştırıyordum

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,527
21,531
113
eşşek olsa ıyı satardın burda

dancy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,654
17,299
113
Adam sahiplendirelim diyor,kaç para diyorsunuz 😅

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,527
21,531
113
@halil889* sen anlarsın enükten bak hele

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,950
1,330
113
Yok hayvanlari salin onların özgürlük alani dışarısi icerisi degil

duyar kasacaksan bu hayvanlar bahçede bile yaşayamaz ev hayvanı bunlar dostum.

Artik forumda yeni konular açılir itimi kaptirdim parayi alamadim diye ygyg
paralı bir şey dedim mi kardeşim ben? Satacak olsam giderim kendim satarım sahiplendirmek istiyorum. Kişi kendinden bilir işi hesabı sakin ol yani

Eğer bakacağına inanırsam bedava dostum

İzmir'den gelip alabilirim usta oğlan için araştırıyordum
Eğer ciddiysen şuan 2 haftalık ve 6-7 haftalık olunca annesinden ayıracağım. İzmire gelmeyi düşünüyordum kamp yapmaya zamanı 6-7 hafta sonraya yaparım gelirken yanımda getiririm eğer samimiysen

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42,498
11,684
113
duyar kasacaksan bu hayvanlar bahçede bile yaşayamaz ev hayvanı bunlar dostum.

paralı bir şey dedim mi kardeşim ben? Satacak olsam giderim kendim satarım sahiplendirmek istiyorum. Kişi kendinden bilir işi hesabı sakin ol yani

Eğer bakacağına inanırsam bedava dostum

Eğer ciddiysen şuan 2 haftalık ve 6-7 haftalık olunca annesinden ayıracağım. İzmire gelmeyi düşünüyordum kamp yapmaya zamanı 6-7 hafta sonraya yaparım gelirken yanımda getiririm eğer samimiysen
Bu forumda millet kemdisine bakamiuor kopege mi bakacak ayni gun satarlar

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,950
1,330
113
Not satacak olsam tanesini 5-6k'ya okutabiliyorum burada böyle zahmetlere girmeden. Hem hayvanların ticari meta olarak satılmasını sevmiyorum hem de çok salak insan var hediye olarak yada hevesle hayvan alıp sonra hayvanın hayatını yok eden cinsten ondan öyle bir şey yok tekrardan belirteyim

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,032
1,766
113
Reis Ankara'ya otobüsle gonderebilirmisin kızım 5 yaşında onun için sahiplenmek isterim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...