- 4,825
- 4,014
- 113
admin kavga var gene adamın canı yanmış kuponu yatmış kimin umrunda yeter be yeter bi susun
								Demek zsnginsjnNeyse ya ben nba ızlıcem
rolde bittiGitti bu
Fakırken basket daha zevklı sayı beklemıyon fakanDemek zsnginsjn
Benmi vercem bide pehAt 500luk affetcem senı
Tabıkı kıran sensınBenmi vercem bide peh
Kırılan kalbi kıranın kalbi kırılırTabıkı kıran sensın
Estagfrullah kanka ya .hepimizin basina gelen kumar illetine baglı seyler hepimiz yapiyoruz hatalar.para pul degil mesele sende biliyorsun.ben unuttum sende unut herkes unutsun.cok mühim bir durum yok.bu adam kendi halinde çalışan bir adam arkadaslar kimsede benim yuzumden yanlis yargılamasın aramizda bir anlasmazlik olmus sadece@Shadow07 herkesin içinde görsün 1 hata yaptım herkesin içinde ondan cidden en içten özür diliyorum
Herkes unutur ben unutmam dost unutamam yapamamEstagfrullah kanka ya .hepimizin basina gelen kumar illetine baglı seyler hepimiz yapiyoruz hatalar.para pul degil mesele sende biliyorsun.ben unuttum sende unut herkes unutsun.cok mühim bir durum yok.bu adam kendi halinde çalışan bir adam arkadaslar kimsede benim yuzumden yanlis yargılamasın aramizda bir anlasmazlik olmus sadece
Kasa 5k bonus hunt yapmayi düşünüyorum aktif kalın yazacağımgelecekmi yeni kupon konuyu açan arkadaş bura sohbete döndü burdamısın
Tamam sen unutma napak kanka❤😀Herkes unutur ben unutmam dost unutamam yapamam