- 85,809
- 30,240
- 113
😂😂😂😂😂
dost ben seher yıldızı donu giymiyorum ki delik olsun bizim donlar dolce gabbanaBak üzerinede almıyor
Seher yıldızı giyme kanka ayırır sizi.dost ben seher yıldızı donu giymiyorum ki delik olsun bizim donlar dolce gabbana
Biri benim dost, kafam çok güzel rakı içerken denk geldim. Geçen güzel olsun.Seher yıldızı giyme kanka ayırır sizi.
Seher yıldızı ayırdı bizi diye türküsü bile var.
Hem kucumseme her erkek hayatinda bi kere seher yildizi giyip onun etiketini cikarip bi yere yapistirmistir
Dost sen burda her yazılanı ciddiye alma bence pek benim başından beri yazdıklarım makarasına takılıyorum.Seher yıldızı giyme kanka ayırır sizi.
Seher yıldızı ayırdı bizi diye türküsü bile var.
Hem kucumseme her erkek hayatinda bi kere seher yildizi giyip onun etiketini cikarip bi yere yapistirmistir
Seher yildizi giymeyen erkek mi olur değil mi kanka.😀Biri benim dost, kafam çok güzel rakı içerken denk geldim. Geçen güzel olsun.
Utanmasam çekip atacam 😃Seher yildizi giymeyen erkek mi olur değil mi kanka.😀
Bende makarana makara yapiyorum kankam egleniyoruz sıkıntadanDost sen burda her yazılanı ciddiye alma bence pek benim başından beri yazdıklarım makarasına takılıyorum.
Sen utan kanka yinede😀bünyemiz bu saatte senin donunu gormeye pek musait degil.Utanmasam çekip atacam 😃
yoksa seher yıldızı donu bilmesek yazmayız 😀Bende makarana makara yapiyorum kankam egleniyoruz sıkıntadan
Eyvallah güzel kardeşim neşen bol olsun inşallahSen utan kanka yinede😀bünyemiz bu saatte senin donunu gormeye pek musait degil.
😀😀😀Söylemenden anladık fukaralığını.çakma dolce gabbana pazarda satılıyor hem seher yıldızı daha pahalı😀yoksa seher yıldızı donu bilmesek yazmayız 😀
bu arada bi tane var dolce gabbana dost 1.5k vermiştik 😋😀😀😀Söylemenden anladık fukaralığını.çakma dolce gabbana pazarda satılıyor hem seher yıldızı daha pahalı😀
Amin,Seninde kanka sağol .Eyvallah güzel kardeşim neşen bol olsun inşallah
Özel günlerde giyersin metan gazı delebilir zamanla.onun icine fıslatsan için gider.neyse iyi geceler millet biraz gulduk eglendik.sagolunbu arada bi tane var dolce gabbana dost 1.5k vermiştik 😋
Bol sans kankam insallah seninde sasiracagin miktarlar öder( pozitif manada)Big bass--12 TL
The Wild Gang--10 TL
Bonanza--10 TL
Dostlar 10k üstü gelirse konuda aktif olan 4 arkadaşa ulaşırım. Oyunlar berbattı.
bolşans burda verirse big bas verir oda zor oyun 2 de verebilir sweet hiç sanmıomBig bass--12 TL
The Wild Gang--10 TL
Bonanza--10 TL
Dostlar 10k üstü gelirse konuda aktif olan 4 arkadaşa ulaşırım. Oyunlar berbattı.
Bol şansBig bass--12 TL
The Wild Gang--10 TL
Bonanza--10 TL