http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Altanx06 | Kasa 3K Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,825
4,014
113
admin kavga var gene adamın canı yanmış kuponu yatmış kimin umrunda yeter be yeter bi susun

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,644
5,634
113
Geçmiş olsun bir periyotta 40 sayı barem açsalar yine de NBA olay-off maçına üst girmem

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,825
4,014
113
gelecekmi yeni kupon konuyu açan arkadaş bura sohbete döndü burdamısın

Shadow07

Miracle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,385
4,074
113
@Shadow07 herkesin içinde görsün 1 hata yaptım herkesin içinde ondan cidden en içten özür diliyorum
Estagfrullah kanka ya .hepimizin basina gelen kumar illetine baglı seyler hepimiz yapiyoruz hatalar.para pul degil mesele sende biliyorsun.ben unuttum sende unut herkes unutsun.cok mühim bir durum yok.bu adam kendi halinde çalışan bir adam arkadaslar kimsede benim yuzumden yanlis yargılamasın aramizda bir anlasmazlik olmus sadece

JoeQuanqa

Cennetteki Mahalle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
46,784
25,763
113
Estagfrullah kanka ya .hepimizin basina gelen kumar illetine baglı seyler hepimiz yapiyoruz hatalar.para pul degil mesele sende biliyorsun.ben unuttum sende unut herkes unutsun.cok mühim bir durum yok.bu adam kendi halinde çalışan bir adam arkadaslar kimsede benim yuzumden yanlis yargılamasın aramizda bir anlasmazlik olmus sadece
Herkes unutur ben unutmam dost unutamam yapamam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...