Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti AllanSaintMaximin / Gece 4 lüsü

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
5.55

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,433
6,718
113
Kaldı son maç gelsin hemen

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,021
50,067
113
Şuan sıfır sana tavsiyem foruma yararı olan adamlara jest yapın
Ben kime jest yapacağımı iyi bilirim dost. Bana yararı olana ve foruma yararı olanlara yaparım. Konuma bakabilirsin benim gönderdiklerim full eski aktif üyeler. Aynı kişilerde döndürmek iyi değil bu roll olayını . Anasayfada her dk rollün var 1 tanesinde de senin yerine başkası alsa sorun olmaz bence. Ki zaten ben dediğim gibi her mesaja bakarak yaptım o listeyi şüphen olmasın.

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,433
6,718
113
Monagas gelsin dedim cümle bitti gol geldi harbi Süper ya

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,934
11,925
113
Ben kime jest yapacağımı iyi bilirim dost. Bana yararı olana ve foruma yararı olanlara yaparım. Konuma bakabilirsin benim gönderdiklerim full eski aktif üyeler. Aynı kişilerde döndürmek iyi değil bu roll olayını . Anasayfada her dk rollün var 1 tanesinde de senin yerine başkası alsa sorun olmaz bence. Ki zaten ben dediğim gibi her mesaja bakarak yaptım o listeyi şüphen olmasın.
Her dakika benim rolüm var ne güzel sence neden bu alıp gitmiyoruz belki bir kaç kişiye faydamız olur diyoruz kötü mü ediyoruz

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,433
6,718
113
Buna kalmamız iy oldu en azından dk daha düşük

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,433
6,718
113
67 75 e kadar gelecek

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,021
50,067
113
Her dakika benim rolüm var ne güzel sence neden bu alıp gitmiyoruz belki bir kaç kişiye faydamız olur diyoruz kötü mü ediyoruz
Dost alıp giden yok zaten gönderdiklerim de etkinlik yapan takip eden adamlar. Yanlış anlama aynı anda 3 roll takip ediyorsun . Listeyi şişiriyorsun burayı da salayım başkası alsın desen senin yerine başkası alacak.

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,122
6,690
113
1.40 orandan yatmaz inşallah

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,433
6,718
113
Valla reisler Forum hayatım boyunca şuan katıldığım 5. Rolling onada sıkışığız diye dilenmek yerine hakkımızla yapmaya çalışıyoruz yoksa bizde çok dağıtım yaptık bilenler bilir saygılar 🙏

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,934
11,925
113
Dost alıp giden yok zaten gönderdiklerim de etkinlik yapan takip eden adamlar. Yanlış anlama aynı anda 3 roll takip ediyorsun . Listeyi şişiriyorsun burayı da salayım başkası alsın desen senin yerine başkası alacak.
Ben senin listene laf etmiyorum bu arada nerde aynı anda 3 roll.takip.etmisim neyse konu uzanasin hayırlı geceler Sana kardeşim

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,501
10,009
113
dost acı söylermiş