Reis oku yukarıyiAha monagas atti
Reis oku yukarıyiAha monagas atti
Bol şans
Ben kime jest yapacağımı iyi bilirim dost. Bana yararı olana ve foruma yararı olanlara yaparım. Konuma bakabilirsin benim gönderdiklerim full eski aktif üyeler. Aynı kişilerde döndürmek iyi değil bu roll olayını . Anasayfada her dk rollün var 1 tanesinde de senin yerine başkası alsa sorun olmaz bence. Ki zaten ben dediğim gibi her mesaja bakarak yaptım o listeyi şüphen olmasın.Şuan sıfır sana tavsiyem foruma yararı olan adamlara jest yapın
Oda olacak sinerjiye devamAma en sıkıntılı maç kaldık
Ondada gelir gol monagas da ikiler hattaAma en sıkıntılı maç kaldık
Her dakika benim rolüm var ne güzel sence neden bu alıp gitmiyoruz belki bir kaç kişiye faydamız olur diyoruz kötü mü ediyoruzBen kime jest yapacağımı iyi bilirim dost. Bana yararı olana ve foruma yararı olanlara yaparım. Konuma bakabilirsin benim gönderdiklerim full eski aktif üyeler. Aynı kişilerde döndürmek iyi değil bu roll olayını . Anasayfada her dk rollün var 1 tanesinde de senin yerine başkası alsa sorun olmaz bence. Ki zaten ben dediğim gibi her mesaja bakarak yaptım o listeyi şüphen olmasın.
Dost alıp giden yok zaten gönderdiklerim de etkinlik yapan takip eden adamlar. Yanlış anlama aynı anda 3 roll takip ediyorsun . Listeyi şişiriyorsun burayı da salayım başkası alsın desen senin yerine başkası alacak.Her dakika benim rolüm var ne güzel sence neden bu alıp gitmiyoruz belki bir kaç kişiye faydamız olur diyoruz kötü mü ediyoruz
Ben senin listene laf etmiyorum bu arada nerde aynı anda 3 roll.takip.etmisim neyse konu uzanasin hayırlı geceler Sana kardeşimDost alıp giden yok zaten gönderdiklerim de etkinlik yapan takip eden adamlar. Yanlış anlama aynı anda 3 roll takip ediyorsun . Listeyi şişiriyorsun burayı da salayım başkası alsın desen senin yerine başkası alacak.
dost acı söylermişDost alıp giden yok zaten gönderdiklerim de etkinlik yapan takip eden adamlar. Yanlış anlama aynı anda 3 roll takip ediyorsun . Listeyi şişiriyorsun burayı da salayım başkası alsın desen senin yerine başkası alacak.
Wpdost acı söylermiş
Hayırlı geceler dostumBen senin listene laf etmiyorum bu arada nerde aynı anda 3 roll.takip.etmisim neyse konu uzanasin hayırlı geceler Sana kardeşim