Ohoooo abiYakındır o gunler Murom 🥰🥰
Bol şans kardeşim
Bol şanslar bunu kazanalım 3e beni yaz canoİlk kupon yattı dost 2. Kupon başladı iyi gidiyor
Mucize olmasa hepsinde gol gelirTık yok şuraya bak
Anca aşkı varTık yok şuraya bak
Gelir smdi goller pes peseAnca aşkı var
Sağlık olsun cano@dost sabah o bakiyeyle bir kupon yaptım çiçekti kanka tek Golden gitti lanet olası
Dost bir şey diyecem yanlış anlama dün o kadar takip ettim parnesin listede vardım son dakikalarda uyuya kaldım beni neden almadın kendi listeneSağlık olsun cano
19 kişi yazmış mesaj saya saya baktım konuya her dk yazan adamlar vardı. Onları yazdım dost. Ki zaten forumda en çok sponsorluk alan üyesin. Dmden isyan edenler oldu onlara da kendi konumda ödül dağıttım bir ufak. Ödülü 20ye bölme diyen üye sayısı daha fazlaydı çoğunluğa göre hareket ettim.Dost bir şey diyecem yanlış anlama dün o kadar takip ettim parnesin listede vardım son dakikalarda uyuya kaldım beni neden almadın kendi listene
Anladım dostum iyi forumlar19 kişi yazmış mesaj saya saya baktım konuya her dk yazan adamlar vardı. Onları yazdım dost. Ki zaten forumda en çok sponsorluk alan üyesin. Dmden isyan edenler oldu onlara da kendi konumda ödül dağıttım bir ufak. Ödülü 20ye bölme diyen üye sayısı daha fazlaydı çoğunluğa göre hareket ettim.