- 3,191
- 1,827
- 113
sağol dostumHep aynı valla ama atsanda atmasanda kral adamsın bunu bilirim
sağol dostumHep aynı valla ama atsanda atmasanda kral adamsın bunu bilirim
Köln maçı 22:30 başlayacak dostum benim sana önerim 2,5 üst 1,80 ama yeterli bir oran değilse Köln maçını geçen hafta izledim istekliydi herşeye rağmen Köln takım gol 1,5 üst alabilirsin istersen 🙏maç tahminlerinizi alalım arkadaşlar bu kupon gelirse bana 2 oran lazım var mı maç verecek
valla reis ben iddiacı değilim daha yeni yeni başladım bu yüzden sordum iyi analiz ettiysen köln e bascamKöln maçı 22:30 başlayacak dostum benim sana önerim 2,5 üst 1,80 ama yeterli bir oran değilse Köln maçını geçen hafta izledim istekliydi herşeye rağmen Köln takım gol 1,5 üst alabilirsin istersen 🙏
Oranı yazmayı unuttum oranı 2.00 dostum sana lazım olanKöln maçı 22:30 başlayacak dostum benim sana önerim 2,5 üst 1,80 ama yeterli bir oran değilse Köln maçını geçen hafta izledim istekliydi herşeye rağmen Köln takım gol 1,5 üst alabilirsin istersen 🙏
2.5 üst mü dostumOranı yazmayı unuttum oranı 2.00 dostum sana lazım olan
Son adımı bana bırakıyorsan ben gönül rahatlığıyla Köln 1,5 üst derim dostumvalla reis ben iddiacı değilim daha yeni yeni başladım bu yüzden sordum iyi analiz ettiysen köln e bascam
köln 1.5 geliyor o zaman dostum şu bjk bitsin biSon adımı bana bırakıyorsan ben gönül rahatlığıyla Köln 1,5 üst derim dostum
2,5 üst oranı genel 1.85 ama sen 2 oran dedin ya Köln takım 1,5 üst gol 2.00 oran2.5 üst mü dostum
Tamamdır Dostum şansımız bol olsunköln 1.5 geliyor o zaman dostum şu bjk bitsin bi
reis kasa 5586 olacak 1.85 orana bassam 10 k olur değil mi ?2,5 üst oranı genel 1.85 ama sen 2 oran dedin ya Köln takım 1,5 üst gol 2.00 oran
öyle yaptoplam gol 2.5 üst mü oynayayım daha mantıklı
Aynen dostum daha mantıklı 10 k yapar 2,5 üst genel yapabilirsintoplam gol 2.5 üst mü oynayayım daha mantıklı