- 5,590
- 3,181
- 113
Ayni hissiyattayiz ama yapcak bisi yokBundan sonra rol mol takip etmıyorm
Ayni hissiyattayiz ama yapcak bisi yokBundan sonra rol mol takip etmıyorm
Dostum adam 4k para aldi zaten 1k kendisinin di adam bastan 2 kisi demiş verdiği 2 kiside bastan beri takip etmiş zaten sorun nedir baskaHacı ben adamın her maçını izledim adam bizi es geçti
Haklı adam en azından 3 gb İnternet yolla türkcelldenHacı ben adamın her maçını izledim adam bizi es geçti
AdamDostum adam 4k para aldi zaten 1k kendisinin di adam bastan 2 kisi demiş verdiği 2 kiside bastan beri takip etmiş zaten sorun nedir baska
Sorun yok knka bak keyfineDostum adam 4k para aldi zaten 1k kendisinin di adam bastan 2 kisi demiş verdiği 2 kiside bastan beri takip etmiş zaten sorun nedir baska
Roll açarım gelirse ben atarımHacı ben adamın her maçını izledim adam bizi es geçti
2 kişi demiş napsin baska zamanda bize gelir belki iyi geceler.Bundan sonra rol mol takip etmıyorm
Öyle olmuyor o işler dost sabaha kadar takip edersin . En çok sen etsen bile bazen seçilmesine koyar. Ama kurallar da böyle yapacak birşey yok. Sen de rolling yap takip ettir verme birşeyLa kardeş her maçını izledik hanı biz nerdeyiz
Şu bültende rol açacaksın Helal olsun maç yok ne ile rol açacaksın avitor mu oynayacaksınRoll açarım gelirse ben atarım
Nokta2 kişi demiş napsin baska zamanda bize gelir belki iyi geceler.
Lan konusma adam mecburmu sana para vermeye burda en cok konu açan kişi bendim sizin bu yüzsüzlüğünuz yüzünden konu açmayı bıraktım iyi niyet size pek gitmiyor foruma ne katkın oldu da boş boş konusuyonSorun yok knka bak keyfine
Hep aynı isimlere denk geliyor sankı abi 😀tesadüf mü buÖyle olmuyor o işler dost sabaha kadar takip edersin . En çok sen etsen bile bazen seçilmesine koyar. Ama kurallar da böyle yapacak birşey yok. Sen de rolling yap takip ettir verme birşey
Bir buçuk saat sonra yatmadık Buradan da hastaneye gideceğiz idrar vermeye Böyle bir şey olamaz ya😄Nokta
Cümleten iyi geceler
dünde alamamistim kaderim değismiyorNokta
Cümleten iyi geceler
Masa tenisi oynuyorum genelde iki üç adımlı yaparım gelirse faydam olsun en azından birineŞu bültende rol açacaksın Helal olsun maç yok ne ile rol açacaksın avitor mu oynayacaksın
Sen boş bülten görmemişsin bu saatte 9 basket 4 futbol var. Daha ne olacakŞu bültende rol açacaksın Helal olsun maç yok ne ile rol açacaksın avitor mu oynayacaksın
Nerede hep aynı isimlere denk geliyor Hayırdır😄Hep aynı isimlere denk geliyor sankı abi 😀tesadüf mü bu