- 2,337
- 1,678
- 113
70 den beri izliyorum maçı rezalet maçtı ama sonuç olarak geldiAynen kral sende izlemişssn
70 den beri izliyorum maçı rezalet maçtı ama sonuç olarak geldiAynen kral sende izlemişssn
Aynen ben de izledim ondan önceki golde kaleci ayağından kacırmıstı70 den beri izliyorum maçı rezalet maçtı ama sonuç olarak geldi![]()
o savunmacı cıkarmasa 2 0 olacaktı belkı pesıne döndü 1 1 olduTüm maçlarını izledık
kesene bereket dostum@johnkramer @Muroo1988 İban atarsınız arkadaşlar . herkes takip etti ama 2 kişi demiştik alınıp gücenmeyin lütfen 🙏
Hacı zevkliydi maç ama aslında ev vakit geçirse kupon yatardı maçı alırdı ama iyi oldu böyleo savunmacı cıkarmasa 2 0 olacaktı belkı pesıne döndü 1 1 oldu
Kesene bereket Kral DM atıldı Vallahi çok iyi oldu@johnkramer @Muroo1988 İban atarsınız arkadaşlar . herkes takip etti ama 2 kişi demiştik alınıp gücenmeyin lütfen 🙏
Dost sen izledin demekki sadece takip etmedinLa kardeş her maçını izledik hanı biz nerdeyiz
Takip mi etmedim anlık yazdık burayada neyseDost sen izledin demekki sadece takip etmedin