Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Ahmtcnaltntss / Kasa 1K Hedef 5K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,227
23,587
113
Masa tenisi oynuyorum genelde iki üç adımlı yaparım gelirse faydam olsun en azından birine
Aynen güzel düşünmüşsün Kral vallahi maç yok zaten bir buçuk saat sonra hastaneye gideceğim yola kullanacağım parayı kuruşum yoktu İşi gücü rast gitsin param olsaydı zaten takip etmezdim bu saate kadar

johnkramer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,337
1,678
113
Aynen güzel düşünmüşsün Kral vallahi maç yok zaten bir buçuk saat sonra hastaneye gideceğim yola kullanacağım parayı kuruşum yoktu İşi gücü rast gitsin param olsaydı zaten takip etmezdim bu saate kadar
Sevindim senin adına geçmiş olsun dostum

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,227
23,587
113
Neyse krallar Allah'a emanet olun Ben biraz film izledim Zaten bir saate bir buçuk saate çıkacağım

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,930
923
113
Arkadaşlar hedefe dahi ulaşamadık 4 k para aldık 800 2 arkadaşa dağıttık alamayanlar takip edenler burda herkes takip etti herkese para atmaya kalksam inanın para kalmaz darılmayın gücenmeyin lütfen attığım 2 kişiyi tanımıyorum daha önce herhangi bir muhabbetimde olmadı kafama göre seçip attım herkese hayırlı sabahlar Allah herkesin gönlüne göre versin

johnkramer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,337
1,678
113
Arkadaşlar hedefe dahi ulaşamadık 4 k para aldık 800 2 arkadaşa dağıttık alamayanlar takip edenler burda herkes takip etti herkese para atmaya kalksam inanın para kalmaz darılmayın gücenmeyin lütfen attığım 2 kişiyi tanımıyorum daha önce herhangi bir muhabbetimde olmadı kafama göre seçip attım herkese hayırlı sabahlar Allah herkesin gönlüne göre versin
Tekrardan teşekkür ederim dostum, iyi geceler

Proletarya

My life my rules
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,224
5,849
113
sikinti yok gülerek harca iyi geceler kral

Ondo41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,694
894
113

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,172
1,221
113
Adam maçları izlemiş golleri bile anlattı bıze acaba sallıyor mu diye baktım şimdi hakkatten izlemiş

Ondo41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,694
894
113
Beyler bütün maçları izledik bize çıkmadı ama sitemim oydu yoksa kazananlar tebrikler . Çıksa da zaten kaybediyoruz kısır döngü herkes zarar da sonumuz skntı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...