Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Ahmo1993 / Sürpriz NBA

Kupon Miktarı
100
Kupon Oranı
76

Emre1910

Kader de bize gülecekmiş ne zaman ?
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,547
6,486
113
Bol şans diyecektim Miami ilk çeyrek görünce sağlık olsun demek nasip oldu canın sağolsun kral

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
Anasını siktigimin miamisi sözde nbayin en iyi savunma takımı 70 sayı yedi ilk per yatırdı ikinci per yatırdı maç boyuda yatıracak 4 kuponu piç etti

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,078
5,754
113
ömer farukta sakat olacak zamanı buldu dedmonda sakat en az 15 dakika oynardı bugün sakat olmasa yedek uzun yok takımda sabonis şov yaptı

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
ömer farukta sakat olacak zamanı buldu dedmonda sakat en az 15 dakika oynardı bugün sakat olmasa yedek uzun yok takımda sabonis şov yaptı
Sacremento yüzde 90 la üçlük atıyor kaçırdığını görmedim nerden denediyse girdi

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
indianada hem turner hem theis yok pota altı yol geçen hanı olabilir bitadzeyi oynatacaklar herhalde nesmithte yok brooklyn bu maçta 30 sayı atamazsa hiçbir maçta atamaz
Broklyn çok sayi atacak birde charlotette lamelo ball yok şimdi attıklarını bakma golden savunsa fena dururlar

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,078
5,754
113
haywardı beğeniyorum ben tempo kontrolü muazzam dengeleyici sakatlık problemi sıkıntı bu charlotteda miles bridgesın son durumu ne oldu hapise girecek herhalde salak içine etti kariyerinin yükselişteyken nbade sağlam ceza verecek zor oynar daha nbade