- 8,547
- 6,486
- 113
Bol şans diyecektim Miami ilk çeyrek görünce sağlık olsun demek nasip oldu canın sağolsun kral
Ben 500’e yapıyorum ceylan derisi büyüsüAhmet bey küsürat olan 600₺ karşılığında bağlama büyümüz mevcuttur ilgilenir misiniz![]()
Kesin bilgi mi kralAtlanta da Murray sayı rıb asıst 35.5 üst
Chicago derozan aynı şekil
Indıana maçına 240.5 alt
Memphis santi aldama rib asıst sayı 21.5 üst al keyfıne bak
Ne bilim geçen gün inanılmaz patladım sac maçında fox 2 katkı bi kuponda diğerin de ise tek sayıdan özel oran 22k gitti bu gece vurgun yapacamKesin bilgi mi kral
Diyorsuuun bakalım birEsas kuponum bu ama Ekli dosyayı görüntüle 272466
Indiana alt olursa NBA oynamaya tövbeEsas kuponum bu ama Ekli dosyayı görüntüle 272466
Alt olmaz ama 225 civarı çıkarı gibi 240 çok yüksek o maç için anca uzaması lazım bence dostIndiana alt olursa NBA oynamaya tövbe
Şans valla ne diyelimDiyorsuuun bakalım bir
50 liralık dene en kötü ne kaybedersin ki gelirse en azından yarına kupon olur istersen 20 ile dene daha rahatDiyorsuuun bakalım bir
270 bile cikabilirAlt olmaz ama 225 civarı çıkarı gibi 240 çok yüksek o maç için anca uzaması lazım bence dost
Sanmıyorum ama bakalım270 bile cikabilir
Sacremento yüzde 90 la üçlük atıyor kaçırdığını görmedim nerden denediyse girdiömer farukta sakat olacak zamanı buldu dedmonda sakat en az 15 dakika oynardı bugün sakat olmasa yedek uzun yok takımda sabonis şov yaptı
charlotteta öyle golden state e karşı sağlam başladı 14 sayı anında ev sahibi takımlar coşuyorSacremento yüzde 90 la üçlük atıyor kaçırdığını görmedim nerden denediyse girdi
Golden en az 15 fark atar ona hep girecek deil yacharlotteta öyle golden state e karşı sağlam başladı 14 sayı anında ev sahibi takımlar coşuyor
indianada hem turner hem theis yok pota altı yol geçen hanı olabilir bitadzeyi oynatacaklar herhalde nesmithte yok brooklyn bu maçta 30 sayı atamazsa hiçbir maçta atamazGolden en az 15 fark atar ona hep girecek deil ya
Broklyn çok sayi atacak birde charlotette lamelo ball yok şimdi attıklarını bakma golden savunsa fena dururlarindianada hem turner hem theis yok pota altı yol geçen hanı olabilir bitadzeyi oynatacaklar herhalde nesmithte yok brooklyn bu maçta 30 sayı atamazsa hiçbir maçta atamaz