Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Ahmo1993 / Sürpriz NBA

Kupon Miktarı
100
Kupon Oranı
76

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
haywardı beğeniyorum ben tempo kontrolü muazzam dengeleyici sakatlık problemi sıkıntı bu charlotteda miles bridgesın son durumu ne oldu hapise girecek herhalde salak içine etti kariyerinin yükselişteyken nbade sağlam ceza verecek zor oynar daha nbade
Miami çevirmeli yoksa batariz

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,078
5,754
113
adebayo çıksın fark yine açılacak o çıkar çıkmaz uzunu kısası çok rahat giriyor zaten içeri

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
AMK mayones huertar ne atsa giriyo

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,078
5,754
113
sabonisi oynatmadılar ikinci yarı sayı atamıyor takım sokmasınlar oyuna bari de kupon gelsin senin

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,592
9,915
113
sabonisi oynatmadılar ikinci yarı sayı atamıyor takım sokmasınlar oyuna bari de kupon gelsin senin
Olaya öyle bakmamak lazım ben brokkyn nin çok iyi olduğunu sanmıyorum harden geldiği zaman en favori takımdılar o zaman bile berbat bi sezon oynadılar durant ve irving dışında takımı sırtlayan yok

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,592
9,915
113
Bu ibnw fox benim kuponu ıkıncıye yaktı

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,592
9,915
113
Her zaman bi curry tehdidi vardır ama oubre ve washıngton durduramazsalar ki Harward da var işleri zor

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
şut tehditi var yerine kazma len falan oynayınca adam değişip adebayo desteğe geliyor sayı atmasa bile oynaması önemli ilk yarıyı izlemedik 5 faul yapmış hemen
Ya çok şanslılar top çalıyor Miami atamıyor dönüşte üçlüğü yiyo Butler çok isteksiz sanki zorla oynatiyorlar lowry kadar azimli olsa döner bu maç vincentle strusla olacak iş deil Butler oynamali

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,592
9,915
113
Murray 4 sabonis 5 faul seve seve fox u alacak oyuna Huerter dışında şut tehdidi yok

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,592
9,915
113
Ya çok şanslılar top çalıyor Miami atamıyor dönüşte üçlüğü yiyo Butler çok isteksiz sanki zorla oynatiyorlar lowry kadar azimli olsa döner bu maç vincentle strusla olacak iş deil Butler oynamali
Döndü bile o maç

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
Çok basit hatalar yapıyor Miami ah ulan Butler