- 622
- 232
- 43
Aynısı bende de oldu kaçıp gittiler sanirimGirilmiyor bileEkli dosyayı görüntüle 848832
Kapama degil dostum buyuk olasilklla guncelleme yapiliyir kimse giremiyor ben cektim 500 odediler ama canli destek hizlica odetti acilinca site canlindesyege yaz 15 dakkada oduyorlarÇekim verdik hiç bişey demeden bu akşam hesabı engellemisler haha yatırım yapmayın sakın burayaEkli dosyayı görüntüle 848840
Evet dostum ama sartlari zor biraz hem 20 x cevrim hemde 5 k yapcanÖdüyormu dostlar
La ne ödemesi yaw ödeme falan yokEvet dostum ama sartlari zor biraz hem 20 x cevrim hemde 5 k yapcan
Sana yalan borcummu var dostum.La ne ödemesi yaw ödeme falan yok
Banada ip dedi sildi bakiyeyiSana yalan borcummu var dostum.
Onu bilemem dostum ama ben aldim odeme ve bircok kisi aldi sanirimBanada ip dedi sildi bakiyeyi
Dostum hesapları kapatmış kimse giremiyor hesablaraOnu bilemem dostum ama ben aldim odeme ve bircok kisi aldi sanirim
Kuskulanmadım degil site elemanı mısın kardes senOnu bilemem dostum ama ben aldim odeme ve bircok kisi aldi sanirim
Ahahah olum siz ergenmisiniz herkes onune gelene site elemani diyor kafanizmi guzel sizinKuskulanmadım degil site elemanı mısın kardes sen