- 733
- 210
- 43
Aynen canlı destek de yok13 saattir ödeme yok kapatılabilir konu.
Aynen canlı destek de yok13 saattir ödeme yok kapatılabilir konu.
Bonus aktif edildii. Payylaşım yapan dostt teesekkurler. Bakalim kazanc saglarsak iyi olucak . Herkesee bol sanslarrr. Kazanclar faim olsunn ...atırım yapmana gerek yok – sadece üye ol, bonusunu hemen al!
🎰 Bonus Detayları
⏳ Süreyi Kaçırma!
- Geçerli Kategori: Slot oyunları
- Bonus Tutarı: 250₺
- Çevrim Şartı: x15
- Maksimum Kazanç: 500₺
- Kullanım Süresi: 3 gün
Bonusun hesabına tanımlandıktan sonra 3 gün içinde kullanmalısın.
📌 Kurallar
🎧 Canlı Destek
- Sadece yeni üyeler için geçerlidir.
- Yatırım şartı yoktur.
- Bonus tek seferliktir.
Her sorunda 7/24 destek ekibimiz yanında!
Uğraşma boşuna ödeme yapmıyorBonus aktif edildii. Payylaşım yapan dostt teesekkurler. Bakalim kazanc saglarsak iyi olucak . Herkesee bol sanslarrr. Kazanclar faim olsunn ...
Ne bileyim kardeşim ya 1500 lira içerde kimseden ses seda yokkral bu siteye niye yatırım yaptın yeni misin forumda
Arkandan kovalayan mı vardı koşa koşa yatırım yaptınNe bileyim kardeşim ya 1500 lira içerde kimseden ses seda yok
Harbimi aga yav uyelikde actik bonusu aldik . Odeme yapmiyorr diyorsun. Tuh sansima bineyim neyse aldik bonusu oylesine tuketelim bariUğraşma boşuna ödeme yapmıyor
Alakası yok 1 milyon yapsanda ödemez bu site lisansı yokbakiyeniz çevtim bittikten sonra 5000 tl ve üstü olması lazım
Bendede durum aynıArkadaş oyun oynatmıyor site sadece ben de mi öyle . Bende boş verdim sjteyi müşteri bulunamadı diyor ama .burda hala konusu aktif .
250 tl.den 250bspin ekledi banaBendede durum aynı
Ben 15 yaptm kardeş 5000 ve üstü deme yine ödemiyor konu kilit admin..bakiyeniz çevtim bittikten sonra 5000 tl ve üstü olması lazım
oluyir boşuna ödemiyor boşu boşuna üye olmayinBen 15 yaptm kardeş 5000 ve üstü deme yine ödemiyor konu kilit admin..