- 2,679
- 1,607
- 113
Ulan oğlum siteye giren tek insan yok ergenAhahah olum siz ergenmisiniz herkes onune gelene site elemani diyor kafanizmi guzel sizin
Ulan oğlum siteye giren tek insan yok ergenAhahah olum siz ergenmisiniz herkes onune gelene site elemani diyor kafanizmi guzel sizin
Ya olum ne haliniz varsa gorun istediginizi yapin ben parami aldim kim ne yapiyorsa yapsin sizlemi ugrasacamUlan oğlum siteye giren tek insan yok ergen
Canlı desteğin cevap verdiği mi var kardeş bak işineKapama degil dostum buyuk olasilklla guncelleme yapiliyir kimse giremiyor ben cektim 500 odediler ama canli destek hizlica odetti acilinca site canlindesyege yaz 15 dakkada oduyorlar
Ben yazdım 18 saat olduKapama degil dostum buyuk olasilklla guncelleme yapiliyir kimse giremiyor ben cektim 500 odediler ama canli destek hizlica odetti acilinca site canlindesyege yaz 15 dakkada oduyorlar
Site kapanmadan onceki canli destekle konusmam dostum. Yalnıs anlaşılmasın siteyi savunmuyorum umrumda da değil 1 kuruşta para yatırmam sadece ödeme yapıyor onu söyledim. Hayırlı aksamlarCanlı desteğin cevap verdiği mi var kardeş bak işine
Yav he he herkes aldı tatile gitti zaten .Onu bilemem dostum ama ben aldim odeme ve bircok kisi aldi sanirim
Olum adabimi koruyorum duzgunce cevap veriyorum herseferinde dahada sacma yorumlar yapiyorsunuz. Sizden insan olmaz hadi sen isine bak evladim.Sana ödeme geldiyse öp başına koy yorumda yapma kardeş. Burda bu kadar adam boşuna mı konuşuyor
Aynen reis benim hesap engeli var suç bizde bu merdiven altı siteye abone oluyoruzAn itibariyle hesabım silindi. İçimden bütün küfürleri ediyorum zamanimdan 3 saat çalındı
Kardeşim üye olur olmaz hemen engelledi onaylaya bastım bu çıktı girmiyor siteyeatırım yapmana gerek yok – sadece üye ol, bonusunu hemen al!
🎰 Bonus Detayları
⏳ Süreyi Kaçırma!
- Geçerli Kategori: Slot oyunları
- Bonus Tutarı: 250₺
- Çevrim Şartı: x15
- Maksimum Kazanç: 500₺
- Kullanım Süresi: 3 gün
Bonusun hesabına tanımlandıktan sonra 3 gün içinde kullanmalısın.
📌 Kurallar
🎧 Canlı Destek
- Sadece yeni üyeler için geçerlidir.
- Yatırım şartı yoktur.
- Bonus tek seferliktir.
Her sorunda 7/24 destek ekibimiz yanında!