- 54
- 23
- 8
Bekliyorum bakalım ödeyecek mi
Ekli dosyalar
-
121.2 KB Görüntüleme: 46
la ödemiyor ki zatenKaybettik zaten guzel bonusları kaybediyoruz yatrmlilarda nedense 30-50k lara çıkıyor
Evet bir ampul kafalı daha geldi. Ben bir şey demedim kardeş sana işine bak.Neden boş yapıyorsun kardeş yazmış bide sabah sabah sataşacak yer arama 30 yaşında olabilirsin bende 33 yaşındayım hayırdır ? Tartışma çıkacak durum yok ben girdiğimde yoktu.
Aynen . Benim hesapta da hala Bi hareket yok . Çekim alan yok herhalde ya.bende de aynıydı ben alırken hala ödemediler
bşrkaç kişi dışında yok canlı da 5k ya ulaştın mı diyo saçmalıkAynen . Benim hesapta da hala Bi hareket yok . Çekim alan yok herhalde ya.
Ne kadar komiksin senAhenkle dans ediyor
kime ödeme yapmıs yapmıyor bilmeden konusma ayrıca çevrimden sonra oto 500e sabitliyor 5k yap diye nerde yazıyorÖdeme Yapıyorda Hem Bakiye 5 Bin Olcak Hemde 5 bin Kat Çevrim Bu Şekil Paylaşan Lavuk Bişe Bilmediği İçin Şimdi Sordum Canlıya Anca Cevap Verdi..
Canlı Destek Dedi Hacı Biyerde Yazmıyor İşte 5 bin Yapmaya Calışcam Şimdi..kime ödeme yapmıs yapmıyor bilmeden konusma ayrıca çevrimden sonra oto 500e sabitliyor 5k yap diye nerde yazıyor
Ödedi miBekliyorum bakalım ödeyecek mi
Masallah ginderise haber edersin15.000 yaptm çekim verdim ses soluk yok