Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Adıma Açılan Banka Hesabı ile Dolandırıcılık

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,865
656
113
Merhaba dostlar adıma aktifbanktan sanal hesap açılmış Facebook üzerinden elektrikli bisiklet satışı adına altında dolandırıcılık işlemi yapılmış savcılığa gidip ifade verdim bu iban bana ait değil hayatım boyunca aktifbankla bir ilişkim olmadı dedim aktif bankı arıyorum nasıl olurda benim iznim dışında adıma hesap açabiliyorsunuz dedim sizin bankamızla hiç bir ilişkiniz yoktur diyor anlamadım gitti daha önce başına böyle bişey gelen veya tanıdığının başına gelen varsa yardımcı olursa sevinirim ne yapmalıyım

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,865
656
113
Ulan inşallah senin hesaba para atmamisizdir
Yok kanka öyle bişey değil Facebook üzerinden dolandırılmış biri şikayet etmiş sabah baktım kapı çalıyor polisler alıp götürdü neyse savcılığa ifade verdim bana iban gösteriyorlar numaralar gösteriyor benim değil dedim de nasıl peşine düşerim bu işin avukatı aradım tazminat bile alırsın aktif banktan diyor

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,559
1,558
113
Merhaba dostlar adıma aktifbanktan sanal hesap açılmış Facebook üzerinden elektrikli bisiklet satışı adına altında dolandırıcılık işlemi yapılmış savcılığa gidip ifade verdim bu iban bana ait değil hayatım boyunca aktifbankla bir ilişkim olmadı dedim aktif bankı arıyorum nasıl olurda benim iznim dışında adıma hesap açabiliyorsunuz dedim sizin bankamızla hiç bir ilişkiniz yoktur diyor anlamadım gitti daha önce başına böyle bişey gelen veya tanıdığının başına gelen varsa yardımcı olursa sevinirim ne yapmalıyım
Bak sen şu işe

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,226
17,105
113
Yok kanka öyle bişey değil Facebook üzerinden dolandırılmış biri şikayet etmiş sabah baktım kapı çalıyor polisler alıp götürdü neyse savcılığa ifade verdim bana iban gösteriyorlar numaralar gösteriyor benim değil dedim de nasıl peşine düşerim bu işin avukatı aradım tazminat bile alırsın aktif banktan diyor
Oha evden alıp mi götürdüler vay arkadaş olay baya sıkıntılı gibi gözüküyor o zaman ben olsam peşini bırakmazdim sende bırakma kovala tazminat

zuzu44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,611
541
113
Görsel yok evrak yok foto yok kağıtt yok duba yok biz ne bilelim gözümüzün önünde canlandıralım mı birader ne istiyosunuz görsek yükle bakalım

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,865
656
113
Görsel yok evrak yok foto yok kağıtt yok duba yok biz ne bilelim gözümüzün önünde canlandıralım mı birader ne istiyosunuz görsek yükle bakalım
Kardeşim bu işin şakası mı olur belki burdan birinin başına gelmiştir çözmüştür işini diye yazdım

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,456
481
83
Daha ne istiyorsun avukatla görüşmüşsüm kasap Hayrimi manifaturacı Ekrem abimi bilgi versin Avukat açsın tazminat davasını

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,887
3,087
113
E devlette baksana dost hesabına kayıtlı kaç tane banka hesabı varsa belli oluyor

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,865
656
113
E devlette baksana dost hesabına kayıtlı kaç tane banka hesabı varsa belli oluyor
2 tane var 2 tane gözüküyor kanka banka da bişey demiyor senin bizde hesabın yok diyor ama savcılığın gösterdiği iban bana aitmiş

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,865
656
113
Sanal hesap diye bişeyden bahsetti bankayla konuştuğumda oda bilmiyor bende çıkmaza girdik ortada iban var ama banka evet senin hesabın var demiyor

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,887
3,087
113
2 tane var 2 tane gözüküyor kanka banka da bişey demiyor senin bizde hesabın yok diyor ama savcılığın gösterdiği iban bana aitmiş
Kardeşim senşn adına açılan hesap olsaa e devlette hepsi gözükür senin adına deil isim soy isim karşı ile aynı olmasın kralll sanal bankacılık açmak öyle kolay deil artık ifaede deseydin e devlette adıma 2 banka tek var diye

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,865
656
113
Kardeşim senşn adına açılan hesap olsaa e devlette hepsi gözükür senin adına deil isim soy isim karşı ile aynı olmasın kralll sanal bankacılık açmak öyle kolay deil artık ifaede deseydin e devlette adıma 2 banka tek var diye
Söyledim işin tuhaf yanı benim ismim soy ismimde başka bir şahıs yok Türkiye’de

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,456
481
83
Savcılık o yalan söylüyor isim benzerliği desem yok daha neler