http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Açgözlülük ve Aptallık!

ali77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,413
464
83
Ben 800 bin vurayım bırakırım umrumda olmaz çok inatçı biriyim 1 2 sene sitenin arayüzüne bile giriş yapmam

Tyozer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
344
454
63
Ben 800 bin vurayım bırakırım umrumda olmaz çok inatçı biriyim 1 2 sene sitenin arayüzüne bile giriş yapmam
İnşallah vurursun ve öyle yaparsın bende öyle dedim ben başaramadım kendime hakim olamadım inşallah sen olursun 🙏

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,299
3,069
113
Reis vallaha giden parayla ilgili değil ama böyle bir aptallığı yapmamla ilgili kendimden nefret ediyorum. Ve bunu bilinçli şekilde yapmadım durum daha vahim sanırsam son 1 hafta rüyadaymışım gibi herşey gerçekten çok uzak
Herkes elbet hata yapıyor kimse dört dörtlük değil bu hayatta bende çok hata yaptım telefonu satıp kumarda harcadıgım zamanlar oldu önemli olan hatalardan ders çıkarıp aynı hataya düşmemek herşey yerine gelirde sağlık giderse sıkıntı

ali77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,413
464
83
İnşallah vurursun ve öyle yaparsın bende öyle dedim ben başaramadım kendime hakim olamadım inşallah sen olursun 🙏
Ben olurumm 10k vurduğumda bile 1 hafta uzaklaşıyorum para bitiyor son bin lirayla devam kumara

Tyozer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
344
454
63
Herkes elbet hata yapıyor kimse dört dörtlük değil bu hayatta bende çok hata yaptım telefonu satıp kumarda harcadıgım zamanlar oldu önemli olan hatalardan ders çıkarıp aynı hataya düşmemek herşey yerine gelirde sağlık giderse sıkıntı
Belki uykusuzluk ve olayın sıcaklığıyla alakalı olabilir ama şuanda zihin sağlığımın yerinde olmadığına eminim

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,299
3,069
113
Belki uykusuzluk ve olayın sıcaklığıyla alakalı olabilir ama şuanda zihin sağlığımın yerinde olmadığına eminim
Valla o gayet normal o durumdan çıkman için de kafanı meşgul edicen çık dışarı takıl arkadaş veya eş dost

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,244
6,881
113
yaw kanka s.et vallahi bak
olan oldu de geç tamam miktar büyükde
geriye gelmicek o para bunu kabullenmek lazım
ne zaman batırsam ben yaptım bi bok dedim hep unuttum
Git biraz kafanı dağıt burada seni anlamakdan çok yargılarlar
Çünkü miktar büyük yani

ali77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,413
464
83
Yerinde olsam anında hepsiyle altın alıp 3 4 sene bırakırdım unuturdum o parayi geriye kalan bonuslarla ordan burdan zaten para geliyor bir sekilde

Tyozer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
344
454
63
Ben olurumm 10k vurduğumda bile 1 hafta uzaklaşıyorum para bitiyor son bin lirayla devam kumara
Kanka yanlış anlama seni yanlış yönlendirmeyeyim ama bakiyenin bukadar yükselmesinin sebebi düşük kasayla agresif oyun şekliydi bir tane arkadaş yukarda kasadaki parayı 3 milyon yapsan iyiki oynadım derdin kaybedince keşke oynamasaydım diyorsun dedi ve o cümlesi biraz kafamı toplamama yardımcı oldu durum aynen onun dediği gibi

ali77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,413
464
83
Kanka yanlış anlama seni yanlış yönlendirmeyeyim ama bakiyenin bukadar yükselmesinin sebebi düşük kasayla agresif oyun şekliydi bir tane arkadaş yukarda kasadaki parayı 3 milyon yapsan iyiki oynadım derdin kaybedince keşke oynamasaydım diyorsun dedi ve o cümlesi biraz kafamı toplamama yardımcı oldu durum aynen onun dediği gibi
İradeyle alakalı herneyse seni senden başka kimse anlayamaz boşa konuşuyor burda ki herkes ben 800 vurup kaybetsem kafama sikardim

Tyozer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
344
454
63
Valla o gayet normal o durumdan çıkman için de kafanı meşgul edicen çık dışarı takıl arkadaş veya eş dost
Dışardayım zaten işyerindeyim hayır bide sanki insanların suçuymuş gibi millete ters yapıyorum akşam ailemi karşıma alıp herşeyi açık açık konuşacağım o şekilde rahatlayacağıma inanıyorum.

Tyozer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
344
454
63
İradeyle alakalı herneyse seni senden başka kimse anlayamaz boşa konuşuyor burda ki herkes ben 800 vurup kaybetsem kafama sikardim
O düşüncelerde geçiyor ama yinede büyük konuşma kankam 5 milyon bile olsaydı senden benden değerli değil. Dün kumardan şans güldü yarın başka şekilde gülebilir umudumu kaybetmedim sadece bi 4-5 günü atlatmam gerekiyor kazasız belasız

Tyozer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
344
454
63
Arkadaşlar yardımcı olmaya çalışan tavsiye veren herkese çok teşekkür ederim. Bir nebzede olsa içim rahatladı bir kaç gün kendi kendime düşünmeye karar verdim kumara devam edip irademi güçlendirmek mi yoksa tamamen kumarı bırakmak mı arasında seçim yapacağım ve bugün olduğu gibi yine seçimlerimin sonuçlarına katlanacağım tekrardan herkese çok teşekkür ederim umarım herkes istediği kazançlara ulaşır durması gereken yeri bilir ve kendi kendine benim yaptığım kötülüğü yapmaz 🙏

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,299
3,069
113
Arkadaşlar yardımcı olmaya çalışan tavsiye veren herkese çok teşekkür ederim. Bir nebzede olsa içim rahatladı bir kaç gün kendi kendime düşünmeye karar verdim kumara devam edip irademi güçlendirmek mi yoksa tamamen kumarı bırakmak mı arasında seçim yapacağım ve bugün olduğu gibi yine seçimlerimin sonuçlarına katlanacağım tekrardan herkese çok teşekkür ederim umarım herkes istediği kazançlara ulaşır durması gereken yeri bilir ve kendi kendine benim yaptığım kötülüğü yapmaz 🙏
Herşey gönlünce olsun dost hakkında hayırlısı olsun

bromer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,125
992
113
Dost geçmiş olsun. Öncelikle artık slot işi eskisi gibi değil çok zor ödüyor oyuna girmiyor vs çok fazla oyuncu var. Böyle paraları kazandığında kriptodan ufak ufak günlük ne kadar nakit çekim limiti varsa böl bankalara ufak ufak nakit bulunsun cebinde para banka hesabında durmuyor maalesef, ufak ufak ATM spor. Bu tip meblağlarda güvenilecek biri olsa parayı ona at yat uyu, ama o da mümkün değil.cogumuzun bu tip paraları görmesi çok zor. Şans her zaman böyle denk gelmeyebilir, bırakıp bırakmama konusuna kendin karar ver dök düşün.bir daha denk gelirse mutlaka ufak ufak böle böle ATM'den çek.en azından insan atmye gitmeye üşeniyor geri para yatırmaya.

bromer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,125
992
113
Birde son bir tavsiye vereyim: casibom gibi günde 1 çekim olan sitelerden uzak dur. Yatırırken sınırsız yatırım çekime gelince günde 1 sıkıntı.

yolcu0707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,060
370
83
Şu 800 Lee bize denk gelmedi 😁