Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Açgözlülük ve Aptallık!

vayarkadas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
503
191
43
Tek tavsiyem küçük oyna dost. Bir daha maxwin alamazsın çünkü

GaddarHamolka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,506
2,178
113
Geçmiş olsun hocam aynı durumları bu kumar pisliğine bulaşan herkes yaşıyor çok ciddi miktarlar kaybetmişssin... Ne yazikki paradan 30 40k gittimi toparliyim derken iyice hırs yapıp hepsini kaybediyorsun. Malesef buna çözüm yok parayı ailenden birine atsaydın en azından ona ulaşamadığın için kendini frenlerdin. Nasip kısmet ne desek boş aynı durumları defalarca yaşadık malesef

Tyozer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
203
155
43
Geçmiş olsun hocam aynı durumları bu kumar pisliğine bulaşan herkes yaşıyor çok ciddi miktarlar kaybetmişssin... Ne yazikki paradan 30 40k gittimi toparliyim derken iyice hırs yapıp hepsini kaybediyorsun. Malesef buna çözüm yok parayı ailenden birine atsaydın en azından ona ulaşamadığın için kendini frenlerdin. Nasip kısmet ne desek boş aynı durumları defalarca yaşadık malesef
Teşekkür ederim reis yapacak bir şey yok bu saatden sonra ne desek ne düşünsek hep boş keşke öyle yapsaydın böyle yapsaydın öneriler maalesef geçmiş için fayda etmiyor umarım gelecekteki kazanç veya kayıplarda fayda eder.

mehmett31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,009
249
63
Geçer kirve zamanla geçiyor bize de çok oldu. Zor ama irade sahibi olmak lazım. Oda gerçekten zor

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,368
934
113
Vay be ne hayatlar var reis kusura bakma bu konuyu görünce kendi adıma rahatladım benden manyaklarda varmış

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,425
14,807
113
Merhaba arkadaşlar, son 1 haftadır size yaşadıklarımı anlatmak içimi döküp bir nebze olsun rahatlamak istedim.
6 Eylül de betgit de starlightda 450 bin max win kazandım. (https://www.pplink.social/kq7mfMFqcq)
O gün toplam 610 Bin TL çekim yaptım ve pazar günü daha 24 saat bile geçmeden bütün parayı başka siteye geri verdim. 1 hafta boyunca kendime çok kızdım ve nasıl böyle olur kendine hakik olman lazım vs vs kendimle mücadele ettim ve kendime öğütler yalandan nasihatlar verdim. Tam bir hafta sonra yani dün pazar günü Casibom sitesinde gates de yine bir max win aldım bu sefer 750 bin TL (https://www.pplink.social/dcbWemE5rn) toplam kasam 790 bindi ve casibomda seviyeye göre çekim ve 24 saatde bir çekim yüzünden 300 bin TL çekim verdim. 490 bin TL sitedeydi. Sitedeki paraya dokunmayayim diye 300 binden 70 bin ile Tümbete girdim ve kaybettim. Gece saat 12 sularında casibomdaki 490 bin tl yi 600 bin yaptım ve toplam 830 bin TL ye araba almaya karar verdim. Aradan 1 saat sonra içime işleyen şeytan beni uyandırdı ve sabah saat 5 e kadar önce sitedeki 600 bini sonrada hesaba çektiğim 230 bini kaybettim ve şuanda ki durumumu ne siz sorun ne ben söyliyeyim. Bu açgözlülük ve aptallıkla nasıl başa çıkacağım gerçekten bilmiyorum.
Biraz uzun bir yazı oldu yaşadıklarımı anlatıp içimi ferahlatmak istedim herkese hayırlı haftalar..
Allah sonumuzu hayır etsin diycemde ağa hiç hayır gibi gözükmüyor nolcak halimiz bilmiyorum yerinde olmak istemezdim

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,425
14,807
113
Bende istemiyorum vallahi
Reis rüya gibi geliyor demi şuan az buz tahmin etmeye çalışıyorum ruh halini sen bile farkında değilsin demi sana senden cok üzüldüm namusuma

mehmett31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,009
249
63
Bilmiyorum ama dünyanın en tehlikeli şeyi kumar abi

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,368
934
113
İşin kötü yanı şimdi aynı miktarlara çıkmak için daha çok kaybedeceksin reis çünkü o tutturup verdiğin tutarın aşağı tutarları seni tatmin etmeyecek

Tyozer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
203
155
43
Reis rüya gibi geliyor demi şuan az buz tahmin etmeye çalışıyorum ruh halini sen bile farkında değilsin demi sana senden cok üzüldüm namusuma
Bana 6 eylülden bugüne kadarki süre rüya gibi zaten önce 600 kazan kaybet sonra 830 kazan kaybet bilmiyorum kaç günde toplıcam kendimi

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,693
725
113
amaç neydi acaba çok merak ettim geçmiş olsun

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,582
5,854
113
amaç neydi acaba çok merak ettim geçmiş olsun
Para hesaptaysa tüm amaçlar ortadan kalkıyor dostum bu işler böyle. Adam araba alacağım demiş ardına düşünmüştür üzerine cebine para kalsın diye uğraşmıştır onu 1 m yapsa bu sefer. Belki tatil planı icin +200 daha alayım derdine düşecekti onu 1.2 yapsa ardına buraya kadar geldim bi 200-300 daha alayıma girecekti 1.5 yapsa bu sefer lan 2/3 kat yapsam ev alırım derdine girecekti vsvs bu süreç böyle işliyor çekirge 10 kere bile zıplasa bir yerde o 0 sayısını görüyor maalesef

cicinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
443
149
43
Reis üst düzey bağımlı kumarbaz olmuşsun.4 milyon kazansan bu niye 6 milyon değil diye yine bitirirsin parayı dikkatli ol sonu hüsran olur

TORETTO

fast and furious
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,101
1,861
113
Şu konuyu açarken mesajı yazarken utanmanda yok hadi bizden utanmıyorsun kendinden de utanmıyorsun senin beynın yosun tutmuş rüzgara ver biraz ceyran yapsın