- 3,722
- 1,663
- 113
Vallahi ya. Ah be o para bana vursa şuan evim olurdu. Piyasa ucmadan 1 m de bana vursa ne olurOndan sonra da düğün dernek
Vallahi ya. Ah be o para bana vursa şuan evim olurdu. Piyasa ucmadan 1 m de bana vursa ne olurOndan sonra da düğün dernek
Ule heyaaatOndan sonra da düğün dernek
Bak bu konuda büyük konuşuyorum 1 m vurduğum gün kumari flan bırakıyorumVallahi ya. Ah be o para bana vursa şuan evim olurdu. Piyasa ucmadan 1 m de bana vursa ne olur
BendeBak bu konuda büyük konuşuyorum 1 m vurduğum gün kumari flan bırakıyorum
1 m vurursak beraber sarı kula çekirdek yaparız kanka
Yeni baslar mesai
Tabi sabaha kadar işçi tokatlariz birde üstüne 😃1 m vurursak beraber sarı kula çekirdek yaparız kanka
Ukraynalı işcileri diyon demi kankaTabi sabaha kadar işçi tokatlariz birde üstüne 😃
Valla hayatım da toplu para vurmadı bana. 1 m vursam üstümü başımı parçalar sokakta koşar takla atar hızımı alamaz önüme çıkan komşuları tokatlarimYeni baslar mesai
Yok be onlar düşmüş zaten birde biz vurmayalimUkraynalı işcileri diyon demi kanka
O zaman ruskyyYok be onlar düşmüş zaten birde biz vurmayalim
O şans şu poker turnuvaları başlasa 1 ihtimal denk gelirValla hayatım da toplu para vurmadı bana. 1 m vursam üstümü başımı parçalar sokakta koşar takla atar hızımı alamaz önüme çıkan komşuları tokatlarim
bro sen allahın en sevdiği kulu felanmışsın 2 günde 15000x vurmak 5 yılda zararda olmamak, ben 6 yıldır 50-200 tl betlerle pragmatic ve hacksawda buy ata ata 7m kaybettim bir şeyim kalmadı tek max win yok en büyük win 3300x o da zararımın %2si felandıdünkü kazanç önce 25 binle pusulada 104 bin yaptım çekim verip 74 binle casiboma girdim. Total kumara yatırıp çektiğim listem var 5 senedir tuttuğum
Totalde zararda değilim ama bu miktar beni çok sarstı
Tabi ama onlar da çok uzun oluyor. Neyse adamın yarası var desmeyelim. 3000 alimin maksi 450 bin miymiş terbiyesizim. O kadar var mıydı bunun maksiO zaman ruskyy
Bekliyoruz her yolu deniyorum da olmuyorO şans şu poker turnuvaları başlasa 1 ihtimal denk gelir
7 m mibro sen allahın en sevdiği kulu felanmışsın 2 günde 15000x vurmak 5 yılda zararda olmamak, ben 6 yıldır 50-200 tl betlerle pragmatic ve hacksawda buy ata ata 7m kaybettim bir şeyim kalmadı tek max win yok en büyük win 3300x o da zararımın %2si felandı![]()
Kanka 1000 oyunları maxı 15000x normaller 5000xTabi ama onlar da çok uzun oluyor. Neyse adamın yarası var desmeyelim. 3000 alimin maksi 450 bin miymiş terbiyesizim. O kadar var mıydı bunun maksi
En basit örnegi osimen Nikli arkadaş.padisahnetten 400k vurdu 1 hafta sonra yemek param yok diyip dmden yazdı.kumar böyle bişey işte.allah hepimizin yardimcisi olsunO parayı koruyan adam akıllıdır forumun %90 ı sıfırlarno parayı adım gibi eminim . 700 k var 1 milyon yapıp bırakim dicek herkes kumarbazız biz 🤣