- 203
- 155
- 43
Saat ilerledikçe kafada çok kötü senaryolar türemeye başladı vallaha kendime öfkem dinmiyor allah yardım etsin bana
Hesapladım en az 25 k en kötüsüHarikaymış asgari ücretten fazla
Ailene söyleme derim ödemediler sabahtan beri onla uğraştım engellediler beni de. Ailenide üzme diyim sana .kavga dövüş laf dalaşı olur daha kötü olursunSaat ilerledikçe kafada çok kötü senaryolar türemeye başladı vallaha kendime öfkem dinmiyor allah yardım etsin bana
Hemencecik 1 milyon kazanıp faize yatırmam lazım araba alıp aylık taksitini öderizHesapladım en az 25 k en kötüsü
O rakamlar için en az 50 k kasa lazım reis . 3_5 binle imkansız o rakamlarHemencecik 1 milyon kazanıp faize yatırmam lazım araba alıp aylık taksitini öderiz
Sıkıntı Yok bikere 90 TL yi 154k yapmıştım kulisbet aylık cash bonusu 190 TL aldım onu 1 milyon yaparım şimdiO rakamlar için en az 50 k kasa lazım reis . 3_5 binle imkansız o rakamlar
Ben 300_500 tl buldummu artık garanti düşük oran felan yok reis en az 4_5 maç 20-30 orana sallıyorum gelirse gelir yatarsa yatar eski hırs yokSıkıntı Yok bikere 90 TL yi 154k yapmıştım kulisbet aylık cash bonusu 190 TL aldım onu 1 milyon yaparım şimdi
Şans olmazsa 50 yi 1 günde yer sonra o 50 kapatayım diye kaç 50 gider görecez bal görO rakamlar için en az 50 k kasa lazım reis . 3_5 binle imkansız o rakamlar
Kurdun dişine kan değdi diyorsunBen diyorum bu arkadaşi birkaç ay sonra görecez 500 k borç yaptım şimdi ben ne yapacam diye. Aha da buraya yazıyorum. Bir kere ağzına bir kepçe bal çalındı. Büyük paranın tadını aldı. Şimdi biraz zaman geçsin kredi çekecek çalıştırsa maaş kartı patlatma başlayacak sonra onu kapatayım derken kredi sonra o bu derken bir bakacak borç içinde. Sonra da diyecek ki borçları odeyeyim oynamicam birdaha
Bak gör sadece izleKurdun dişine kan değdi diyorsun
Olma ihtimali yüksek . Umarım kredi çıkmıyordur arakadasaBak gör sadece izle
hocam adamın aklında yoksa bile sizin yüzünüzden aklına gelecek. bu tarz yorumları yapmayı pek sağlıklı bulmuyorum. konuyu açan arkadaş üzerinden bu forumdaki herkesi bir şekilde buna itebilirsiniz. bir anlık deli cesareti aşılayacak cinsten çok tehlikeli bir mesajBen diyorum bu arkadaşi birkaç ay sonra görecez 500 k borç yaptım şimdi ben ne yapacam diye. Aha da buraya yazıyorum. Bir kere ağzına bir kepçe bal çalındı. Büyük paranın tadını aldı. Şimdi biraz zaman geçsin kredi çekecek çalıştırsa maaş kartı patlatma başlayacak sonra onu kapatayım derken kredi sonra o bu derken bir bakacak borç içinde. Sonra da diyecek ki borçları odeyeyim oynamicam birdaha
Ben tek maçtan şaşmam kombine arada birBen 300_500 tl buldummu artık garanti düşük oran felan yok reis en az 4_5 maç 20-30 orana sallıyorum gelirse gelir yatarsa yatar eski hırs yok
Benim 15 sene önceki sistem bu. Artık fantezi 100_200 oranlara atıyorumBen tek maçtan şaşmam kombine arada bir
Meto dağıtım gelirmiBen tek maçtan şaşmam kombine arada bir