Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Açgözlülük ve Aptallık!

Tyozer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
203
155
43
Saat ilerledikçe kafada çok kötü senaryolar türemeye başladı vallaha kendime öfkem dinmiyor allah yardım etsin bana

ehrmantraut0

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
71
19
8
sitede bıraktığın parayla bir max win daha vurup milyon, belki iki milyon tl kazanmış olsaydın iyi ki oynamışım diyecektin. fakat olmamış işte. evet zor bir durum fakat kumarın doğasında zaten bu var. yapacak bir şey yok önümüzdeki maçlara bakacağız diyip devam etmek gerekiyor. kumarın iki yönünü de kısa zaman içinde görmek seni biraz yıpratmış. geçmiş olsun

SADDERG

BORSAZENCISI
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
286
134
43
Kumarı para için oynamıyorsun farkındasın değil mi? Hırs, kazanma duygusu, günlük hayattan uzaklaşmak için kumarı kullanıyorsun. Yani miktar aslında hiç önemli değil senin için milyonda milyarda yapsan onu harcayacaksın. Bırakmıycaksında her eline para geçtiğinde yatırıp devam ediceksin ve yine kazansan bile yine kaybediceksin.

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,740
1,669
113
Ben diyorum bu arkadaşi birkaç ay sonra görecez 500 k borç yaptım şimdi ben ne yapacam diye. Aha da buraya yazıyorum. Bir kere ağzına bir kepçe bal çalındı. Büyük paranın tadını aldı. Şimdi biraz zaman geçsin kredi çekecek çalıştırsa maaş kartı patlatma başlayacak sonra onu kapatayım derken kredi sonra o bu derken bir bakacak borç içinde. Sonra da diyecek ki borçları odeyeyim oynamicam birdaha

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,193
2,558
113
Ben diyorum bu arkadaşi birkaç ay sonra görecez 500 k borç yaptım şimdi ben ne yapacam diye. Aha da buraya yazıyorum. Bir kere ağzına bir kepçe bal çalındı. Büyük paranın tadını aldı. Şimdi biraz zaman geçsin kredi çekecek çalıştırsa maaş kartı patlatma başlayacak sonra onu kapatayım derken kredi sonra o bu derken bir bakacak borç içinde. Sonra da diyecek ki borçları odeyeyim oynamicam birdaha
Kurdun dişine kan değdi diyorsun

ehrmantraut0

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
71
19
8
hocam adamın aklında yoksa bile sizin yüzünüzden aklına gelecek. bu tarz yorumları yapmayı pek sağlıklı bulmuyorum. konuyu açan arkadaş üzerinden bu forumdaki herkesi bir şekilde buna itebilirsiniz. bir anlık deli cesareti aşılayacak cinsten çok tehlikeli bir mesaj

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,193
2,558
113
Bunuda çoğu kişiye söylemem ama kumar yüzünden evlenmedim arkadaslar yaş 32. Kendime güvenmediğim için yanlış evlilik yapıp ne kendimi üzerim ne Karsıdakini

bugy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
887
400
63
Kaybetmeyi bilmek gerekli malasef dost biz kaybetmeyi bilmiyoruz kârdan zarar ulan o kârı alabilmek için bile ne kadar para kaybettim belki bende 3 gin önce +100kydım şuan istinasız 200tl de yatırsam 10k da yatırsam kayıp kayıp kayıp… ayım 15 i 1 paket sigara parası var