- 203
- 155
- 43
Çekim yapmışmıyım sence kanka bunumu anladın yazımdan ?dertleşmeye gelince foruma çekime gelince tek ye tek yiyen tek ölür kardeş 😂😂😂😂
Çekim yapmışmıyım sence kanka bunumu anladın yazımdan ?dertleşmeye gelince foruma çekime gelince tek ye tek yiyen tek ölür kardeş 😂😂😂😂
Valla kendi morelini bozdun aileninde bozacan reis sıkıntı iş vallaSamimi nasihatın ve iyi dileğin için çok teşekkür ederim ama zaten 1 hafta içerisinde 2 kere aynı hatayı yapmam ve bugün 3. Kez şans gülse 1 milyon yapsam yine aynı şeyleri yaparmıyım kendime güvenimi tamamen kaybettim Allah göstermesin öyle intihar gibi düşünceler geçmiyor kafamdan hiç ama kendime güven ve saygımı kaybettim. Bide işin daha kötü tarafı dün ailedekilere araba alıcam kumardan 830 bin vurdum diye anlattım araba baktım yarın sorduklarında ne diyeceğim doğruları anlattığımda benim için ne kadar çok üzülecekler onlarında içinde fırtınalar kopacak keşke onlara hiç anlatmasaydım.
Kumar yüzünden 100 bin borcum vardı 1 eylülde 200 bin vurup 100 biniyle onu kapatmıştım şuan kumar sebebiyle borcum yok ama şahsi borcum varMerak ettim kumar yüzünden borcun var mı
Ben bu aralar bu durumdayım ayiktirayim yalnız eskileri açtırma bana 🤣🤣sen her gün ciğer arayan kedi gibi geziyon ama ya burda 😂😂
Teşekkür ederim unarım geçerGeçmiş olsun
Geçer dostum geçer neler neler oluyorda geçiyor herşeyin bir çaresi var sonuçta ölüm haricîTeşekkür ederim unarım geçer
Herkesin var borcu ona bakma neyse tekrar geçmiş olsun bi daha denk gelirse yapmazsın inş böyleKumar yüzünden 100 bin borcum vardı 1 eylülde 200 bin vurup 100 biniyle onu kapatmıştım şuan kumar sebebiyle borcum yok ama şahsi borcum var
Bende senin kadar olmasada 1 günde sabah kazanıp akşam kaybetmiştim kazanınca elektronik eşya al dursun kenardaTeşekkür ederim unarım geçer
Cok ugrastiyorlar ben 2 kere başvurdum dalga geçtiler resmen 1 de prenses gibi kizlar vardı rahat anlatamadım derdimi.dyeşilayın yedam servisi var git ben iflah olmaz bir kumarbazım de yardımcı oluyorlar patolojik kumar bağımlılığı için.
Arkanı dön ben sana 1 3k ekliyimDostlar merhaba 3000 tl nakit ekliyor hemen yapıyor ben ödeme aldım +380 67 178 2511
babandan abinden anlik alacagın tepki bu simdiden soylim dostSamimi nasihatın ve iyi dileğin için çok teşekkür ederim ama zaten 1 hafta içerisinde 2 kere aynı hatayı yapmam ve bugün 3. Kez şans gülse 1 milyon yapsam yine aynı şeyleri yaparmıyım kendime güvenimi tamamen kaybettim Allah göstermesin öyle intihar gibi düşünceler geçmiyor kafamdan hiç ama kendime güven ve saygımı kaybettim. Bide işin daha kötü tarafı dün ailedekilere araba alıcam kumardan 830 bin vurdum diye anlattım araba baktım yarın sorduklarında ne diyeceğim doğruları anlattığımda benim için ne kadar çok üzülecekler onlarında içinde fırtınalar kopacak keşke onlara hiç anlatmasaydım.
Neden ekliyorDostlar merhaba 3000 tl nakit ekliyor hemen yapıyor ben ödeme aldım +380 67 178 2511
Yeni muslaman olmuş sevap islicek aklı sıra ama dinimizde haram onu anlatmamislarNeden ekliyor
Tepki olarak değilde benim adıma halime çok üzülecekler buda beni üzücekbabandan abinden anlik alacagın tepki bu simdiden soylim dost Ekli dosyayı görüntüle 842310
aç kardeş dm den para isteyen sensin utanmadan bunu da yazan sensinBen bu aralar bu durumdayım ayiktirayim yalnız eskileri açtırma bana 🤣🤣
Dolandırılmadın ne boka yaradı derseniz oda doğru dolandırıcıya nasip olmadı casiboma yar oldu 😂Ayrıca casibomdan çekim yaparken başıma gelenleri anlatayim sizde dikkatli olun arkadaşlar.
Çekim verdikden 2 dakika sonra whatsappdan casibom yetkilisiyim diye biri aradı 1-2 tane bilgimi söyledi sonra doğrulama maksadıyla bilgi almamız gerek dedi o sırada bende jeton düştü dedim benimde sizi doğrulamam lazım canlı desteğe sorucam dedim canlıya sordum numarayı sordu söyledim ve bize ait değil dedi bende telefonu kapattım lavuk bana whatsappdan mesaj attı yok seni masaka şikayet edicem cimere yazıcam 100 bin at unutayim seni diye. Bende güle güle dedim engelledim başınıza gelirse dikkat edin dolandırılmayın