Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Açgözlülük ve Aptallık!

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
291
109
43
Psikolojik olarak seni kumardan uzaklaştırmak için 10 dakka 15 dakka sohbet etmeye çalışıyor şunu yap bunu yapma diye küçümser gibi ben tavsiye etmem

Kadir2810

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,684
4,771
113
Sabah 2 saatlik uykudan uyanırken bende böyle dua ettim yemin ederim.
senin psikoloji anlayiorum dost valla cok zor bi durum bu durumu nasil atlatacaksin nasil yedirecwksin kendine valla 1kere sen hata hapip skfirlamissin ondan ders cikarmaliydin 2cide gene gulmus sana oyun git bidaha bu hatayi yapma demis en israrla nedim ya valla yazik 750 vurmussun 700kyi cek 50 k birak 10klik slot oyna kalan 40 k ile spor valla ben olsam oyle yapardim hirs basa bela biliorum o 50k gitse dewami gelxek o 50kyi son paranmiş gibi oynardim sen hirsina ax gozlulugune acayip dusmussun valla uf ulan be umarim 3 cude guler gene oyun sana sen gene ayni hatayi yaparsin cunku tedavi olman lazım sen acayip biseysin dostum acayip ben boyle bisey gormedim ne duydum ne gordum valla bizim arkadasda max win aldi bets10dan deden 750bin 700k yi mevduata atti her ay altin alior mevduat ile yatirim da yapti kalan 50 k ile 250 k yapti sporda 5 ay once oluor bu tabi saolsun banada 20k vermisti ilac gibi geldi sende boyle yapabilirdin cok cook uzuldum .S

Tyozer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
203
155
43
O paraları gördün birakmadin şimdi birakamazsin 2 gecede 2 milyona yakın para kaybettim üstüne bide dünya borca girdim daha dun bile belli bir miktar odeme yaptım yani kendimiz ettik o yuzden sıkıntılarını ölene kadar yaşicaz biz herkes gibi gezip tozmak istemedik odamız da elimizde telefon hayatımızı kendimize zindan ettik valla biz paradan daha çok kıymetli şeyleri yitirdik sen bu konuyu neden açtın etrafında içini dökecek kimse yok diye benim ole kimsemiz kalmadi artik para gelir gider ama biz maalesef insanlığımıza da kaybettik bu daha vahim konu neyse bi kapi kapanır bi açılır dünya imtihan dünyası sabretmek lazim
Dediklerine %100 katılıyorum etrafımda oynamayan bu laneti bilmiyene anlatsam beni anlamaz sadece yargılar burda oynayan ne tür bir lanet olduğunu bilenler bile nasıl büyük konuşuyor yargılıyor baksana

ogz84

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
265
86
28
Merhaba arkadaşlar, son 1 haftadır size yaşadıklarımı anlatmak içimi döküp bir nebze olsun rahatlamak istedim.
6 Eylül de betgit de starlightda 450 bin max win kazandım. (https://www.pplink.social/kq7mfMFqcq)
O gün toplam 610 Bin TL çekim yaptım ve pazar günü daha 24 saat bile geçmeden bütün parayı başka siteye geri verdim. 1 hafta boyunca kendime çok kızdım ve nasıl böyle olur kendine hakik olman lazım vs vs kendimle mücadele ettim ve kendime öğütler yalandan nasihatlar verdim. Tam bir hafta sonra yani dün pazar günü Casibom sitesinde gates de yine bir max win aldım bu sefer 750 bin TL (https://www.pplink.social/dcbWemE5rn) toplam kasam 790 bindi ve casibomda seviyeye göre çekim ve 24 saatde bir çekim yüzünden 300 bin TL çekim verdim. 490 bin TL sitedeydi. Sitedeki paraya dokunmayayim diye 300 binden 70 bin ile Tümbete girdim ve kaybettim. Gece saat 12 sularında casibomdaki 490 bin tl yi 600 bin yaptım ve toplam 830 bin TL ye araba almaya karar verdim. Aradan 1 saat sonra içime işleyen şeytan beni uyandırdı ve sabah saat 5 e kadar önce sitedeki 600 bini sonrada hesaba çektiğim 230 bini kaybettim ve şuanda ki durumumu ne siz sorun ne ben söyliyeyim. Bu açgözlülük ve aptallıkla nasıl başa çıkacağım gerçekten bilmiyorum.
Biraz uzun bir yazı oldu yaşadıklarımı anlatıp içimi ferahlatmak istedim herkese hayırlı haftalar..
610000 tl yi ödedimi kardeşim gerçekten daha 5 10 bini ödemiyar
Merhaba arkadaşlar, son 1 haftadır size yaşadıklarımı anlatmak içimi döküp bir nebze olsun rahatlamak istedim.
6 Eylül de betgit de starlightda 450 bin max win kazandım. (https://www.pplink.social/kq7mfMFqcq)
O gün toplam 610 Bin TL çekim yaptım ve pazar günü daha 24 saat bile geçmeden bütün parayı başka siteye geri verdim. 1 hafta boyunca kendime çok kızdım ve nasıl böyle olur kendine hakik olman lazım vs vs kendimle mücadele ettim ve kendime öğütler yalandan nasihatlar verdim. Tam bir hafta sonra yani dün pazar günü Casibom sitesinde gates de yine bir max win aldım bu sefer 750 bin TL (https://www.pplink.social/dcbWemE5rn) toplam kasam 790 bindi ve casibomda seviyeye göre çekim ve 24 saatde bir çekim yüzünden 300 bin TL çekim verdim. 490 bin TL sitedeydi. Sitedeki paraya dokunmayayim diye 300 binden 70 bin ile Tümbete girdim ve kaybettim. Gece saat 12 sularında casibomdaki 490 bin tl yi 600 bin yaptım ve toplam 830 bin TL ye araba almaya karar verdim. Aradan 1 saat sonra içime işleyen şeytan beni uyandırdı ve sabah saat 5 e kadar önce sitedeki 600 bini sonrada hesaba çektiğim 230 bini kaybettim ve şuanda ki durumumu ne siz sorun ne ben söyliyeyim. Bu açgözlülük ve aptallıkla nasıl başa çıkacağım gerçekten bilmiyorum.
Biraz uzun bir yazı oldu yaşadıklarımı anlatıp içimi ferahlatmak istedim herkese hayırlı haftalar..
610000 ödedimi kardeşim gerçekten inandırıcı gelmedide pek daha 5 10 bini ödemiyolar

Tyozer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
203
155
43
senin psikoloji anlayiorum dost valla cok zor bi durum bu durumu nasil atlatacaksin nasil yedirecwksin kendine valla 1kere sen hata hapip skfirlamissin ondan ders cikarmaliydin 2cide gene gulmus sana oyun git bidaha bu hatayi yapma demis en israrla nedim ya valla yazik 750 vurmussun 700kyi cek 50 k birak 10klik slot oyna kalan 40 k ile spor valla ben olsam oyle yapardim hirs basa bela biliorum o 50k gitse dewami gelxek o 50kyi son paranmiş gibi oynardim sen hirsina ax gozlulugune acayip dusmussun valla uf ulan be umarim 3 cude guler gene oyun sana sen gene ayni hatayi yaparsin cunku tedavi olman lazım sen acayip biseysin dostum acayip ben boyle bisey gormedim ne duydum ne gordum valla bizim arkadasda max win aldi bets10dan deden 750bin 700k yi mevduata atti her ay altin alior mevduat ile yatirim da yapti kalan 50 k ile 250 k yapti sporda 5 ay once oluor bu tabi saolsun banada 20k vermisti ilac gibi geldi sende boyle yapabilirdin cok cook uzuldum .S
Kanka çok samimi geldin bana gerçekten haklısın insan o hırsa düşüp kapıldığı zaman kendini tanıyamıyor kasa 0 landığı zaman kendine geliyor umarım bu yaşadığımı kimse yaşamaz 1 hafta içerisinde yaptığım hatayı telafi edebilirdim ama ben yine aynı hatayı yaptım ve dediğin gibi yarın başka bir oyundan 1 milyon alsam onda da aynı hatayı yapıp yapmayacağımın garantisi bende yok

Kadir2810

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,684
4,771
113
Şuanlık sadece kumara karşı miğde bulantısı hissediyorum ama yarın ne olacak ne düşüncem bilmiyorum
suan oyle dusunuorsun bu his gececek yarın bilemedin bunhafta icinde gene bi bmiktar atıp oynıcaksın . o tadı kumarı bırakmak elozabeti bırakmak gibi bisey 1hafta oynamassın 2cinhafta oynarsın imzamı atarım .

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
792
657
93
Kardeşim valla nasihat gibi değil ama söyleyebileceğim tek şey şu kaybetmenin sınırı var ama kazanmanın sınırı yok asla buna kapılma kaybetmek cebindeki paranın bitmesi demek ama kazanmak nedir senin için mutlaka bunu belirle kafanda ne olursa kazanmış olursun ne kadar olursa durmalısın hedef koy yoksa 10 milyonun olsa neden 20 milyon olmasın dersin biz çalışarak aylık 700 800 bin kazanan insanlar değiliz gözünü doyuracak o miktarı o hedefi aylık bi insan çalışınca ne kadar kazanıyor buna göre hesapla şaka değil asgari ücret şuan 22 bin tl canını yakmak için değil gerçekleri görmen için söylüyorum sana bunu 3 senelik asgari ücreti nedensiz bir şekilde bitirmişsin tam 3 sene kendimize bu kadar anlam yüklemeyelim bence biz kimiz ki 700 800 bini kumarda hiç ediyoruz bunlar zaten bu işe başlarken hayalini bile kuramadğımız miktarlardı kumar sadece şans işi değil psikoloji yönetimi kazandığın kaybettiğin miktarların yönetimi gerçekten belki dalga geçeceksin ne işi aga kumar oynuyoruz alt tarafı diyeceksin ama insanı intihara kadar sürükleyen bir şey bu o yüzden kazandığın miktarları sanal bi para olarak görmemeyi öğrenmelisin önce şuna eminim o 800 bin tl elinde olsa harcamaya kıyamazsın sitede herhangi bir rakam olarak görünce çok basit geliyor geçmiş olsun umarım bu kayıp sana bir daha böyle yapmaman gerektiği konusunda çok büyük bir kazanç olur

Kadir2810

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,684
4,771
113
Kanka çok samimi geldin bana gerçekten haklısın insan o hırsa düşüp kapıldığı zaman kendini tanıyamıyor kasa 0 landığı zaman kendine geliyor umarım bu yaşadığımı kimse yaşamaz 1 hafta içerisinde yaptığım hatayı telafi edebilirdim ama ben yine aynı hatayı yaptım ve dediğin gibi yarın başka bir oyundan 1 milyon alsam onda da aynı hatayı yapıp yapmayacağımın garantisi bende yok
sonra kendini dar agacında bulursun kendine hakim ol dost valla ben bu durumu yasasam kendime gelemem 1 ay depresyona girerim . cok sıkıntı kendine garanti vermen lazim hakim ol kendine hakim

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,988
4,259
113
Dostum yanlış anlamada bu açgözlülük vs değil bildiğin gerizekalilik yani kusura bakma

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
291
109
43
Psikolojik olarak seni kumardan uzaklaştırmak için 10 dakka 15 dakka sohbet etmeye çalışıyor şunu yap bunu yapma diye küçümser gibi ben tavsiye etmem
Genelde bana verdiği tavsiyeleri yazdım ama tekrar yazmamda fayda olur. 1.gun telefonu birakip dışarda yürüyüş yapmanı ailen varsa sohbet etmeni istiyor 2 arkadaş çevren varsa iyi aile cocuklariysa tabi görüşmen gerektiğini 3.olarak kız arkadaşın olması gerektiğini söylüyor. En önemlisi bu 3 kural. Bunları yaptığında kumarla aranda uzaklaşma olucagini söylüyor aslinda bende işe yaradı ben genelde kumarbaz biriyisdim cocukuk arkadaşımla konuşmayı kesmiştim kumar oynayamiyorum diye herkezden uzaklaştım bütün kredilerini patlattım icralık oldum aileme söyleme korkusu başladı sonra işyerindeki abinin kuzeni randevu verdi yardımcı oldular 6 7 ay boyunca kumar oynamayı bıraktım sınama gezmek tozmak haftada 1 yada 2 gün gezmek insan olduğumu hatırlattı bana tabiki şimdi gene burdayım ama kumar oynama seviyem 20 bin TL den 200 300 TL'ye kadar düştü ve stabil gidiyorum şuan tavsiyeleri yazdım eğer bunlar çözüm olmassa 1 sonraki evre ilaç evresi zaten

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
792
657
93
İnsanın en güvenilir psikoloğu kendisidir abicim psikolog fln hikaye bi insanı kendi ikna edemiyorsa psikolog mu edecek 7/24 yanında gezip hayır o siteye girme diyecek hali yok bir iki akıl verecek bitti gitti psikolog olmayınca ne yapacaksın yine girip oynayacaksın kendi psikoloğun ol bunun başka yolu yok

Kript10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,626
1,665
113
şu paralar beni emekli eder mesela.. geçmiş olsun, umarım bir kez de bana denk gelir de hesabı kapar gideriz

Tyozer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
203
155
43
Kardeşim valla nasihat gibi değil ama söyleyebileceğim tek şey şu kaybetmenin sınırı var ama kazanmanın sınırı yok asla buna kapılma kaybetmek cebindeki paranın bitmesi demek ama kazanmak nedir senin için mutlaka bunu belirle kafanda ne olursa kazanmış olursun ne kadar olursa durmalısın hedef koy yoksa 10 milyonun olsa neden 20 milyon olmasın dersin biz çalışarak aylık 700 800 bin kazanan insanlar değiliz gözünü doyuracak o miktarı o hedefi aylık bi insan çalışınca ne kadar kazanıyor buna göre hesapla şaka değil asgari ücret şuan 22 bin tl canını yakmak için değil gerçekleri görmen için söylüyorum sana bunu 3 senelik asgari ücreti nedensiz bir şekilde bitirmişsin tam 3 sene kendimize bu kadar anlam yüklemeyelim bence biz kimiz ki 700 800 bini kumarda hiç ediyoruz bunlar zaten bu işe başlarken hayalini bile kuramadğımız miktarlardı kumar sadece şans işi değil psikoloji yönetimi kazandığın kaybettiğin miktarların yönetimi gerçekten belki dalga geçeceksin ne işi aga kumar oynuyoruz alt tarafı diyeceksin ama insanı intihara kadar sürükleyen bir şey bu o yüzden kazandığın miktarları sanal bi para olarak görmemeyi öğrenmelisin önce şuna eminim o 800 bin tl elinde olsa harcamaya kıyamazsın sitede herhangi bir rakam olarak görünce çok basit geliyor geçmiş olsun umarım bu kayıp sana bir daha böyle yapmaman gerektiği konusunda çok büyük bir kazanç olur
Samimi nasihatın ve iyi dileğin için çok teşekkür ederim ama zaten 1 hafta içerisinde 2 kere aynı hatayı yapmam ve bugün 3. Kez şans gülse 1 milyon yapsam yine aynı şeyleri yaparmıyım kendime güvenimi tamamen kaybettim Allah göstermesin öyle intihar gibi düşünceler geçmiyor kafamdan hiç ama kendime güven ve saygımı kaybettim. Bide işin daha kötü tarafı dün ailedekilere araba alıcam kumardan 830 bin vurdum diye anlattım araba baktım yarın sorduklarında ne diyeceğim doğruları anlattığımda benim için ne kadar çok üzülecekler onlarında içinde fırtınalar kopacak keşke onlara hiç anlatmasaydım.