Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Açgözlülük ve Aptallık!

Tyozer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
203
155
43
Burda senin gibi bir cok arkadaşın bu şekilde paylaşımlarını okuyorum,gerçekten yaşadığınız durum psikolojik bir seviyeye ulaşmış acilen kendinize farkli bi ugraş bulmanız ve durumlardan kurtulmaniz gerekiyor ilerki seviyeniz siz bilmeden anlamadan sağlığınıza etki edicek,umarım tez zamanda kendine iyi gelicek yolu belirler ve hayatınıza devam edersin.
çok doğru söylüyorsun en kötüsüde göre göre çözüm bulamamak bir tavsiyen varmı acaba ?

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,860
23,563
113
Sabah 2 saatlik uykudan uyanırken bende böyle dua ettim yemin ederim.
Parayi sanal da oynuyoruz göze gelmiyor gidince işte paranın ne kadar büyük oldugunun şuuruna eriyoruz merak etme biz iflah olmaz kumarcilariz bende çok büyük kaybettim 2 3 ay nefes bile alamadım ama zaman lan kaybetmeye alışıyorsun giden paralara üzülmek bile istemiyorsun artik sana da tavsiye paradan çok daha kıymetli şeyler var bu hayatta sevdiklerini düşün bosver sen daha bu paraları çok görüp kaybedersin kumari da birakamazsin bir daha ole bir para kazanirsan faize at kendini maaşa bağlat hakkında hayırlısı olsun

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
291
109
43
Eğer yaşın 20 den küçükse söylemen lazım 20den buyuksen söylemen 1 şey değiştiririm bilmem ama hem +hem - olabilir senin kararın iyi düşün

Tyozer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
203
155
43
Parayi sanal da oynuyoruz göze gelmiyor gidince işte paranın ne kadar büyük oldugunun şuuruna eriyoruz merak etme biz iflah olmaz kumarcilariz bende çok büyük kaybettim 2 3 ay nefes bile alamadım ama zaman lan kaybetmeye alışıyorsun giden paralara üzülmek bile istemiyorsun artik sana da tavsiye paradan çok daha kıymetli şeyler var bu hayatta sevdiklerini düşün bosver sen daha bu paraları çok görüp kaybedersin kumari da birakamazsin bir daha ole bir para kazanirsan faize at kendini maaşa bağlat hakkında hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim desteğin için şuan ciddi olarak kumara karşı bir mide bulantısı hissediyorum belkide bırakma vaktim geldi bu şekilde olması gerekti şuan öyle düşünüyorum ama keşke 250 biniyle borcu kapatsaydım 🙁

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,971
1,334
113
Şuanlık sadece kumara karşı miğde bulantısı hissediyorum ama yarın ne olacak ne düşüncem bilmiyorum
1 yada 2 güne geçiyor o bulantı uykusuzluğun da etkisi var dün gece bende 5 bin borca eksik kaldı diye tüm paramı kaybettim üstüne tekrar borçlandım 1 saat uyuyup işe gittim şuan midem aşırı bulanıyor ama alıştım bu bulantıya

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,860
23,563
113
Çok teşekkür ederim desteğin için şuan ciddi olarak kumara karşı bir mide bulantısı hissediyorum belkide bırakma vaktim geldi bu şekilde olması gerekti şuan öyle düşünüyorum ama keşke 250 biniyle borcu kapatsaydım 🙁
O paraları gördün birakmadin şimdi birakamazsin 2 gecede 2 milyona yakın para kaybettim üstüne bide dünya borca girdim daha dun bile belli bir miktar odeme yaptım yani kendimiz ettik o yuzden sıkıntılarını ölene kadar yaşicaz biz herkes gibi gezip tozmak istemedik odamız da elimizde telefon hayatımızı kendimize zindan ettik valla biz paradan daha çok kıymetli şeyleri yitirdik sen bu konuyu neden açtın etrafında içini dökecek kimse yok diye benim de ole kimsemiz kalmadi artik para gelir gider ama biz maalesef insanlığımıza da kaybettik bu daha vahim konu neyse bi kapi kapanır bi açılır dünya imtihan dünyası sabretmek lazim