http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling abree / Kasa 200 Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,995
9,689
113
Latviali
Mkrc53
Bahtsızbedevı
İsmet1991
Delgado
Desstrection
Recebin söylediği liste @Shellac

Furk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,204
2,551
113
Sadece nerde gorsem @Shellac yokken yapilan cekiloslerde listelerde hep sıkıntı çıkıyor adminler uyumuyorken bırak onlar yapsın bence :)

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
133,917
181,056
113
Latviali
Mkrc53
Bahtsızbedevı
İsmet1991
Delgado
Desstrection
Recebin söylediği liste @Shellac
bu konuda çekiliş sadece Forum genel kurallarında olduğu gibi yapılır dost.. ya rollingi yapan 2 kişi seçip şans parası yolluyacak yada genel kurallar gereği liste çıkarılıp çekilişi sadece biz yaparız takip eden listesiyle oluşturulmuyor çekiliş listesi

bahtsızbedevi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
731
227
43
Arkadaşlar 20-25 tl için birbirimizi kırmayalım arkadaş gecenin bu saati roll yapıp insanları sevindiriyor kime çıkarsa çoksun saygı sevgi çevresinde tebrik edelim

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,995
9,689
113
bu konuda çekiliş sadece Forum genel kurallarında olduğu gibi yapılır dost.. ya rollingi yapan 2 kişi seçip şans parası yolluyacak yada genel kurallar gereği liste çıkarılıp çekilişi sadece biz yaparız takip eden listesiyle oluşturulmuyor çekiliş listesi
Ben bilmem modum sadece arkadaşın söylediği listeyi gösterim dedim kural neyse o uygulansın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...