- 6,807
- 3,116
- 113
ama abre recep yapsın dedi recebin bi suçu yokkiaga
olsun aga kimseden ses cikmasin admin yokken anlarimda admin varken böyle sıkıntı çıkınca olmuyo![]()
ama abre recep yapsın dedi recebin bi suçu yokkiaga
olsun aga kimseden ses cikmasin admin yokken anlarimda admin varken böyle sıkıntı çıkınca olmuyo![]()
Senlık Bir durum yok dostum ama Adam ben yokmuyum dio onu alıyorsun sonra benı de al ozaman Bende en bastan katıldımLısteyı Cekılısı @Shellac yspsın sorun yok bnlık dost
Aynen takip eden 4 /5 kişi zatenfurkanım adminlik bi durum yok zaten takiğ eden baştann sona net belli
kazancın daim olsun DostumRecep in söylediği son liste geçerlidir 2 kişi 25 elimden gelen bu kusura bakmayın sonra receple bi 100lük roll aaçıcaz umarım orda kazanırız
Tamam hoxam geçsin hesaba seçitim@abree dost takip eden 2 kişi yaz veya forum genel kuralları gereği liste yapacağım çekilişi ona göre yaparım.
ben ona suc atmadim ki agaama abre recep yapsın dedi recebin bi suçu yokki
aynen listede fazlalık var ama önemli değil ben seni anladımSenlık Bir durum yok dostum ama Adam ben yokmuyum dio onu alıyorsun sonra benı de al ozaman Bende en bastan katıldım
Lıste ıptal dost
bu konuda çekiliş sadece Forum genel kurallarında olduğu gibi yapılır dost.. ya rollingi yapan 2 kişi seçip şans parası yolluyacak yada genel kurallar gereği liste çıkarılıp çekilişi sadece biz yaparız takip eden listesiyle oluşturulmuyor çekiliş listesi
tmm şampiyon sakinSadece nerde gorsem @Shellac yokken yapilan cekiloslerde listelerde hep sıkıntı çıkıyor adminler uyumuyorken bırak onlar yapsın bence![]()
İsmet mevzuyu anladın zaten ben takıp etmedım zaten ama Tebrigimi yaptım gerisi onlara kalmısaynen listede fazlalık var ama önemli değil ben seni anladım
aynen güzel gardaşım ben seni çok iyi anladım söylediğinde sonuna kadar doğruİsmet mevzuyu anladın zaten ben takıp etmedım zaten ama Tebrigimi yaptım gerisi onlara kalmıs
Ben bilmem modum sadece arkadaşın söylediği listeyi gösterim dedim kural neyse o uygulansınbu konuda çekiliş sadece Forum genel kurallarında olduğu gibi yapılır dost.. ya rollingi yapan 2 kişi seçip şans parası yolluyacak yada genel kurallar gereği liste çıkarılıp çekilişi sadece biz yaparız takip eden listesiyle oluşturulmuyor çekiliş listesi
Tamma reıs bnlık bısı deıldı onu bılınde ya shellac yapacak ya sececek kazananİsmet mevzuyu anladın zaten ben takıp etmedım zaten ama Tebrigimi yaptım gerisi onlara kalmıs
Girme Toplara Dostum gerek yok bi mevzu olur ustune yıkılırTamma reıs bnlık bısı deıldı onu bılınde ya shellac yapacak ya sececek kazanan