- 12,594
- 6,076
- 113
sabret reisim Allah sabredenlediryok kumar değil tabikki biraz özel ama çocuk için sabır ediyorum bakalım zaman neyi gösterecek furkanım
inşallah düzelir aranız dost ayrılıkları sevmemyok kumar değil tabikki biraz özel ama çocuk için sabır ediyorum bakalım zaman neyi gösterecek furkanım
Maşallah daha nıcelerıneArkadaşlar öncelikle herkese teşekkürler çekimi verdim Ekli dosyayı görüntüle 110048
güle güle harca reis şansın daim olsunArkadaşlar öncelikle herkese teşekkürler çekimi verdim Ekli dosyayı görüntüle 110048
Tebrikler tekrardan dostArkadaşlar öncelikle herkese teşekkürler çekimi verdim Ekli dosyayı görüntüle 110048
amin güzel kardeşimsabret reisim Allah sabredenledirHakkinda hayirlisi olsun inşallah hayat zor
En kötü çekimin böyle olur inşallah nice çekimlereArkadaşlar öncelikle herkese teşekkürler çekimi verdim Ekli dosyayı görüntüle 110048
amin inşallah kimse yuvasının dağılmasını istemez.inşallah düzelir aranız dost ayrılıkları sevmem
Bu gidisle bende aileyi kaybedicemamin güzel kardeşim
masallah günlük çekimArkadaşlar öncelikle herkese teşekkürler çekimi verdim Ekli dosyayı görüntüle 110048
16 kmı kesge benimde öyle olsaBu gidisle bende aileyi kaybedicemArkadaslari kaybettik.kumar yuzune girdik 16 k borca
Yapma be dostumBu gidisle bende aileyi kaybedicemArkadaslari kaybettik.kumar yuzune girdik 16 k borca
faturalar ayri kredi kartlari ayrı ayri ayri çeşit cesit aga duze cikamadim gitti16 kmı kesge benimde öyle olsaonun üstüne 200 k koy
![]()
sorma 1 senedir çalışıyoruz onlarda gittiYapma be dostum
tebrikler kazancın daim olsun dost.. Konu Kilit.@Latvialı ve @ismet1991 arkadaşlara 25 atıyorum kendileri bana papara no atsınlar. 150lik roll başlıyoruz @recebb le takip etmek isteyen arkadaşlar olursa 2 kişiye de 25 orda yapıcaz.