http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling abree / Kasa 100 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barakuda09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,340
1,834
113
Sen 400 kusur kazansan 150 davitacaktin adam 9.500 tutturuyor hayirli olsun diyorsun cvp bile yazmyr aradaki fark dost senin gonlun guzel gerisini bosver

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,595
6,076
113
Sen 400 kusur kazansan 150 davitacaktin adam 9.500 tutturuyor hayirli olsun diyorsun cvp bile yazmyr aradaki fark dost senin gonlun guzel gerisini bosver
Yok ben adamı tanıyorum öyle bi adam değil. Zaten direk grlirse gönder dedi ben bi şaka yaptım adam alındı. Neyse yapavak bişi yok hocam.

BuminKağan

Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,737
4,532
113
Umarım kuponun gelmeye devam eder bravo hocam @BuminKağan
Cidden ayıp ettin 1 şaka için müdür
Gerginim sinirliyim para kaybediyorum zararım var yaptığın yorum sence nasıl etki ederdi bu durumdaki bir insana düşün bro ayıplık bir durum da yok. Bizi tanıyan bilir nasıl adam olduğumuzu da. Fix at özelden.

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,595
6,076
113
Gerginim sinirliyim para kaybediyorum zararım var yaptığın yorum sence nasıl etki ederdi bu durumdaki bir insana düşün bro ayıplık bir durum da yok. Bizi tanıyan bilir nasıl adam olduğumuzu da. Fix at özelden.
Attım hocam tamam da bu kadar gerdin ve kızgın olacağını düşünmemiştim sonuçta kuponun gelmişti. Neyse haklısın bi yerde

BuminKağan

Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,737
4,532
113
Attım hocam tamam da bu kadar gerdin ve kızgın olacağını düşünmemiştim sonuçta kuponun gelmişti. Neyse haklısın bi yerde
Yolladım bro bol şanslar hayırlı sabahlar.

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,595
6,076
113
Bi yerden sonra cidden şans dönüyo ya. Orda bırakmak lazım işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...