- 12,595
- 6,076
- 113
21 18
Kirbacliom smdi depi😂Attı depar 20 16 😀
Hocam hayırlı sabahlar demişsin ki para gönderdiğim kimse rol yapmadı ben gelip iki kişiye para atıp gitmedim mi akşamHadi iyi sabahlar
Dur be hocam seni saymıyoruz 😀Hocam hayırlı sabahlar demişsin ki para gönderdiğim kimse rol yapmadı ben gelip iki kişiye para atıp gitmedim mi akşam![]()
Günaydın bu arada. Kesene bereket kardeşim 🙂Hocam hayırlı sabahlar demişsin ki para gönderdiğim kimse rol yapmadı ben gelip iki kişiye para atıp gitmedim mi akşam![]()
Senden başka da bir @keskin4455 gördüm onunda dışında herkes kayıp 😀Günaydın bu arada. Kesene bereket kardeşim 🙂
Uyuma moduna geçtim ben bi de 4 isim yazdım kenara zaten onlar da umarım bundan sonra benim kuponlarıma gelmezler 🙂Nörüyonuz ki? 😁
Yok yav noldu.. Akşama doğru gelirse paylaş açıcam roll pek beceremiyorum 😁Uyuma moduna geçtim ben bi de 4 isim yazdım kenara zaten onlar da umarım bundan sonra benim kuponlarıma gelmezler 🙂
Ben miyim biri dostUyuma moduna geçtim ben bi de 4 isim yazdım kenara zaten onlar da umarım bundan sonra benim kuponlarıma gelmezler 🙂
Boşver çoğu çoluk çocuk işte. Görüşürüz hocamYok yav noldu.. Akşama doğru gelirse paylaş açıcam roll pek beceremiyorum 😁
Alakası yokBen miyim biri dost
Beraber yapalım roll olma miYok yav noldu.. Akşama doğru gelirse paylaş açıcam roll pek beceremiyorum 😁