- 12,595
- 6,076
- 113
Tamam senin olsun. Ben alacağım cevabı aldım zaten..Gelirse pastanin buyuk payi bnm 😛😛😛😂
Tamam senin olsun. Ben alacağım cevabı aldım zaten..Gelirse pastanin buyuk payi bnm 😛😛😛😂
Zaten yattı bu arada.Gelirse pastanin buyuk payi bnm 😛😛😛😂
Aynen dost saglik olsunZaten yattı bu arada.
Canimiz sağolsun onmli deqil para pulZaten yattı bu arada.
Eyvallah sağolCanimiz sağolsun onmli deqil para pul
Sende saqol varol dostEyvallah sağol
Yok ben adamı tanıyorum öyle bi adam değil. Zaten direk grlirse gönder dedi ben bi şaka yaptım adam alındı. Neyse yapavak bişi yok hocam.Sen 400 kusur kazansan 150 davitacaktin adam 9.500 tutturuyor hayirli olsun diyorsun cvp bile yazmyr aradaki fark dost senin gonlun guzel gerisini bosver
Gerginim sinirliyim para kaybediyorum zararım var yaptığın yorum sence nasıl etki ederdi bu durumdaki bir insana düşün bro ayıplık bir durum da yok. Bizi tanıyan bilir nasıl adam olduğumuzu da. Fix at özelden.Umarım kuponun gelmeye devam eder bravo hocam @BuminKağan
Cidden ayıp ettin 1 şaka için müdür
Attım hocam tamam da bu kadar gerdin ve kızgın olacağını düşünmemiştim sonuçta kuponun gelmişti. Neyse haklısın bi yerdeGerginim sinirliyim para kaybediyorum zararım var yaptığın yorum sence nasıl etki ederdi bu durumdaki bir insana düşün bro ayıplık bir durum da yok. Bizi tanıyan bilir nasıl adam olduğumuzu da. Fix at özelden.
Yolladım bro bol şanslar hayırlı sabahlar.Attım hocam tamam da bu kadar gerdin ve kızgın olacağını düşünmemiştim sonuçta kuponun gelmişti. Neyse haklısın bi yerde
Teşekkürler iyisabahlarYolladım bro bol şanslar hayırlı sabahlar.
Bol sansBu da olmayacak Ekli dosyayı görüntüle 381379