- 80,240
- 53,074
- 113
Biz oynasak 61 de biterdi dostArkarkaya iki triple güzel getirdi
Biz oynasak 61 de biterdi dostArkarkaya iki triple güzel getirdi
Biri girmese kupon gidiyorduaynen iyi sekanstı
Hangi site dostBeyler şimdi dağıtımı nasıl yapalım birisi en baştan beri eksiksiz takip edenlerden liste yapsın. 2 tane de aramızda güvendiğimiz kişiye ben parayı yarı yarıya göndereyim listenin yarısına birisi göndersin kalan yarısına da diğeri göndersin işi de kolay olsun olur mu
@Abuzerkömürcü @Marley15Beyler şimdi dağıtımı nasıl yapalım birisi en baştan beri eksiksiz takip edenlerden liste yapsın. 2 tane de aramızda güvendiğimiz kişiye ben parayı yarı yarıya göndereyim listenin yarısına birisi göndersin kalan yarısına da diğeri göndersin işi de kolay olsun olur mu
Doğru dion dostumBiz oynasak 61 de biterdi dost
Ben yapıyorum uygunmuBeyler şimdi dağıtımı nasıl yapalım birisi en baştan beri eksiksiz takip edenlerden liste yapsın. 2 tane de aramızda güvendiğimiz kişiye ben parayı yarı yarıya göndereyim listenin yarısına birisi göndersin kalan yarısına da diğeri göndersin işi de kolay olsun olur mu
Kesene bereket dost Allah razı olsun 🙏Beyler şimdi dağıtımı nasıl yapalım birisi en baştan beri eksiksiz takip edenlerden liste yapsın. 2 tane de aramızda güvendiğimiz kişiye ben parayı yarı yarıya göndereyim listenin yarısına birisi göndersin kalan yarısına da diğeri göndersin işi de kolay olsun olur mu
@Abuzerkömürcü yapsın listeyi dostBeyler şimdi dağıtımı nasıl yapalım birisi en baştan beri eksiksiz takip edenlerden liste yapsın. 2 tane de aramızda güvendiğimiz kişiye ben parayı yarı yarıya göndereyim listenin yarısına birisi göndersin kalan yarısına da diğeri göndersin işi de kolay olsun olur mu
Baştan beri takip edenlerden olursa uygun olurKimse ses çıkarmasın konu kapanmasin herkesi alırım beni bilen bilir ferdi senide alırım aglama
Biz oynasak 35 de kalırdı puahahtBiz oynasak 61 de biterdi dost
aynenBaştan beri takip edenlerden olursa uygun olur
Abuzer varsa ağlamaz kimse hghgKimse ses çıkarmasın konu kapanmasin herkesi alırım beni bilen bilir ferdi senide alırım aglama