Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 50 Liraya 21 Bin Lira Kazanç

diyarasim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
541
396
63
Parayi atarken sunu da kaybedeyim de rahat uyuyayim diye attin. Uykundan oldun :)
Ya reis aslında pek ümitli değildim valla sigara parası almıştım arkadaştan dedim 100 yapıp çıkayım baktım gittikçe gidiyor dedim dur 5 bin yapıp çıkayım baktım sonuç bu oldu valla parada benim değildi :)

kennys

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
363
170
43
Helal olsun bu kumarcı demektir

Kayzersoze

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,052
471
83
Ya reis aslında pek ümitli değildim valla sigara parası almıştım arkadaştan dedim 100 yapıp çıkayım baktım gittikçe gidiyor dedim dur 5 bin yapıp çıkayım baktım sonuç bu oldu valla parada benim değildi :)
Valla sevindik senin adina. Gule gule harca yarana merhem olsun

diyarasim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
541
396
63
Tebrikler diyar geri yatırıp kaybetmeden uyu güzel uyku çek her zaman kedi kaymak yemez aldığını verme bakam
Valla reis borçlar beni çok bunalttı sifirlayacam bu ay inşallah buda ilaç gibi geldide şimdi bir sorun var anlamadım gitti Hadiye borcum vardı yapılandırma yaptırmıştım şimdi 12750 lira falan yatırdım ama borcu yatiramiyorum bakuyen yetersiz diyor ama bakiyede gözüküyor

mstfoztrk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,914
1,623
113
Valla reis borçlar beni çok bunalttı sifirlayacam bu ay inşallah buda ilaç gibi geldide şimdi bir sorun var anlamadım gitti Hadiye borcum vardı yapılandırma yaptırmıştım şimdi 12750 lira falan yatırdım ama borcu yatiramiyorum bakuyen yetersiz diyor ama bakiyede gözüküyor
Müşteri hizmetlerini ara çözerler