- 1,052
- 471
- 83
Parayi atarken sunu da kaybedeyim de rahat uyuyayim diye attin. Uykundan oldunGece gece süper oldu beee matbett
Parayi atarken sunu da kaybedeyim de rahat uyuyayim diye attin. Uykundan oldunGece gece süper oldu beee matbett
YakisirrrGece gece süper oldu beee matbett
Ya reis aslında pek ümitli değildim valla sigara parası almıştım arkadaştan dedim 100 yapıp çıkayım baktım gittikçe gidiyor dedim dur 5 bin yapıp çıkayım baktım sonuç bu oldu valla parada benim değildiParayi atarken sunu da kaybedeyim de rahat uyuyayim diye attin. Uykundan oldun![]()
EyvallahHelalin var reisim
Teşekkürler reisimTebrikler diyar
TebriklerGece gece süper oldu beee matbett
Sen yaşıonmu le 😆Tebrikler güzel kazanç
Ben hep buralardayım sessiz takılıyorum bir süredirSen yaşıonmu le 😆
Görüon selam vermion yaniBen hep buralardayım sessiz takılıyorum bir süredir![]()
Valla sevindik senin adina. Gule gule harca yarana merhem olsunYa reis aslında pek ümitli değildim valla sigara parası almıştım arkadaştan dedim 100 yapıp çıkayım baktım gittikçe gidiyor dedim dur 5 bin yapıp çıkayım baktım sonuç bu oldu valla parada benim değildi![]()
Tebrikler diyar geri yatırıp kaybetmeden uyu güzel uyku çek her zaman kedi kaymak yemez aldığını verme bakamGece gece süper oldu beee matbett
Valla reis borçlar beni çok bunalttı sifirlayacam bu ay inşallah buda ilaç gibi geldide şimdi bir sorun var anlamadım gitti Hadiye borcum vardı yapılandırma yaptırmıştım şimdi 12750 lira falan yatırdım ama borcu yatiramiyorum bakuyen yetersiz diyor ama bakiyede gözüküyorTebrikler diyar geri yatırıp kaybetmeden uyu güzel uyku çek her zaman kedi kaymak yemez aldığını verme bakam
İçinde bırakmam kiKuruşu kuruşuna çekmiş kral helal
Müşteri hizmetlerini ara çözerlerValla reis borçlar beni çok bunalttı sifirlayacam bu ay inşallah buda ilaç gibi geldide şimdi bir sorun var anlamadım gitti Hadiye borcum vardı yapılandırma yaptırmıştım şimdi 12750 lira falan yatırdım ama borcu yatiramiyorum bakuyen yetersiz diyor ama bakiyede gözüküyor