- 3,161
- 1,166
- 113
Tebrikler daim olsun dost
kesene bereket dostum valla beni de görürsen çok sevinirimDmden bir kaç kişiye ulaşacağım
bj 21 yapmak büyük yetenek gibiGece gece süper oldu beee matbett
Borcum var reis onu yatiricam bide 4 5 kişiye 100 lira dağıtım yapacağım havale ile çektim umarım patlatmazVay be bizde 2000 atıp 2001 göremeden patlıyoruz tebrikler reis güle güle harca aman sakın kumara verme hepsini ihtiyaçlarını karşıla kalanı ile devam et
Tebrikler verecek olduğu zaman önüne geçilmiyor, biz 20K atsak 21 yapamayızGece gece süper oldu beee matbett
Kral 2 senedir oynuyorum blackjack ya slot gerçekten mahfetti beni ama blackjack bir farklıbj 21 yapmak büyük yetenek gibi
kesene bereket dostum beni de görürsen çok sevinirimBorcum var reis onu yatiricam bide 4 5 kişiye 100 lira dağıtım yapacağım havale ile çektim umarım patlatmaz
Aklımdasın abimkesene bereket dostum valla beni de görürsen çok sevinirim
Umarım kardeşim 🙏Borcum var reis onu yatiricam bide 4 5 kişiye 100 lira dağıtım yapacağım havale ile çektim umarım patlatmaz
Borcum var reis onu yatiricam bide 4 5 kişiye 100 lira dağıtım yapacağım havale ile çektim umarım patlatmaz
sağol kardeşimAklımdasın abim
Reis tebrikler , dm yanar mı ?Borcum var reis onu yatiricam bide 4 5 kişiye 100 lira dağıtım yapacağım havale ile çektim umarım patlatmaz
Sıkıntı olmaz sağlam hesaplardan gönderiyor every siteleri o konuda endişen olmasın sevindim adına bana lazım olan para umarım bizde seviniriz yakın zamandaBorcum var reis onu yatiricam bide 4 5 kişiye 100 lira dağıtım yapacağım havale ile çektim umarım patlatmaz
Matbet baba sitedir sıkıntı çıkarmaz. Dm ne yazmadim ama superbetin için birşeyler ateslesen çok iyi olur kralBorcum var reis onu yatiricam bide 4 5 kişiye 100 lira dağıtım yapacağım havale ile çektim umarım patlatmaz
TebriklerGece gece süper oldu beee matbett
20 30 dakikaya düşer büyük ihtimalleAllah herkesten razı olsun işe gideceğim acaba şimdi gelirmi para bilmiyorum gelirse dağıtımı yapıp öyle yatacağım güzel bir uyku
Umarım sana veririm reis bir sürü insan varReis tebrikler , dm yanar mı ?![]()