- 4,054
- 1,794
- 113
Yok be olur mu kanka konu dağılmasın.Görüon selam vermion yani
Ayıp sana
Yok be olur mu kanka konu dağılmasın.Görüon selam vermion yani
Ayıp sana
Sabah 8 dan sonra tekrar dene kral olmazsa ararsın bide bu hadiden kredi almak için ne yapmak lazım YouTube da araştırdım bi bok anlamadımValla reis borçlar beni çok bunalttı sifirlayacam bu ay inşallah buda ilaç gibi geldide şimdi bir sorun var anlamadım gitti Hadiye borcum vardı yapılandırma yaptırmıştım şimdi 12750 lira falan yatırdım ama borcu yatiramiyorum bakuyen yetersiz diyor ama bakiyede gözüküyor
Havale kankaHangi yöntemle çektin
Yapılandırma yaptığında borcun tamamı kadar bloke koyar o yüzden yatırdığın miktar yetersiz bakiye diyor olabilirValla reis borçlar beni çok bunalttı sifirlayacam bu ay inşallah buda ilaç gibi geldide şimdi bir sorun var anlamadım gitti Hadiye borcum vardı yapılandırma yaptırmıştım şimdi 12750 lira falan yatırdım ama borcu yatiramiyorum bakuyen yetersiz diyor ama bakiyede gözüküyor
Biraz gecikme oldu normalde gecikmeden yapınca yatirabiliyordumYapılandırma yaptığında borcun tamamı kadar bloke koyar o yüzden yatırdığın miktar yetersiz bakiye diyor olabilir
yatırdığın parayı Hadi otomatik kesenilir mesai saatleri içersinde ara görüş istersen
Çok sürüyormu payco gitti ona göre çekim verelimHavale kanka
Yapılandırmada gecikme olduysa ikinci taksit devreye girmiştir bakiye ondan da yetersiz demiş olabilirBiraz gecikme oldu normalde gecikmeden yapınca yatirabiliyordum
Reis bu son taksitiydi evet faiz işlendi ama sistemde gözüküyor ona göre yatırım sagladim bekliyorum halaYapılandırmada gecikme olduysa ikinci taksit devreye girmiştir bakiye ondan da yetersiz demiş olabilir
O yüzden Yapılandırma da bankaya elden yatırcaksın en temizi ya da Müşteri hizmetlerini arayıp hesaptan kestiriceksin
Gecikme faizi de yansıtılmış olabilir yani en temizi bankayla görüş
Yani 15 dk falanÇok sürüyormu payco gitti ona göre çekim verelim
Tamdır tşkler dostYani 15 dk falan
Ozaman birşey olmaz sabah halledersin takma kafanaReis bu son taksitiydi evet faiz işlendi ama sistemde gözüküyor ona göre yatırım sagladim bekliyorum hala