Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 50 Liraya 21 Bin Lira Kazanç

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,244
569
113
Ulan şu mutluluğu tadını unutalı 2 yıl oldu be 10 numara kazanç hayırlı olsun

bekir05

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
167
35
28
Diyar benide görme şansın varmk kral

Icardi84

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,373
1,921
113
Diyar bildirimi kaçırmayalım diye sayfa yenilmekten eller koptu :) :)

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,244
569
113
Valla reis borçlar beni çok bunalttı sifirlayacam bu ay inşallah buda ilaç gibi geldide şimdi bir sorun var anlamadım gitti Hadiye borcum vardı yapılandırma yaptırmıştım şimdi 12750 lira falan yatırdım ama borcu yatiramiyorum bakuyen yetersiz diyor ama bakiyede gözüküyor
Sabah 8 dan sonra tekrar dene kral olmazsa ararsın bide bu hadiden kredi almak için ne yapmak lazım YouTube da araştırdım bi bok anlamadım

atakan1998

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
318
104
43
Bugün siteden arandım zekatbetten ariyoruz dediler whatsab dan size özel bonus için yazacaz dediler yazmadilar google'den baktm öyle bir site yokki

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,122
17,918
113
Valla reis borçlar beni çok bunalttı sifirlayacam bu ay inşallah buda ilaç gibi geldide şimdi bir sorun var anlamadım gitti Hadiye borcum vardı yapılandırma yaptırmıştım şimdi 12750 lira falan yatırdım ama borcu yatiramiyorum bakuyen yetersiz diyor ama bakiyede gözüküyor
Yapılandırma yaptığında borcun tamamı kadar bloke koyar o yüzden yatırdığın miktar yetersiz bakiye diyor olabilir
yatırdığın parayı Hadi otomatik kesebilir mesai saatleri içersinde ara görüş istersen

diyarasim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
541
396
63
Reisler çok özür dilerim ama hesapta hiç bişey kalmadı keşke kalsaydı daha çok atsaydim çok üzgünüm bunun için elimden geldiğince atmaya çalıştım umarım bir dahaki sefere inşallah

bekir05

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
167
35
28
Beyler konu dışında bu dm acariz kapayltmisiz galiba yanliklikla

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,122
17,918
113
Biraz gecikme oldu normalde gecikmeden yapınca yatirabiliyordum
Yapılandırmada gecikme olduysa ikinci taksit devreye girmiştir bakiye ondan da yetersiz demiş olabilir
O yüzden Yapılandırma da bankaya elden yatırcaksın en temizi ya da Müşteri hizmetlerini arayıp hesaptan kestiriceksin
Gecikme faizi de yansıtılmış olabilir yani en temizi bankayla görüş

diyarasim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
541
396
63
Yapılandırmada gecikme olduysa ikinci taksit devreye girmiştir bakiye ondan da yetersiz demiş olabilir
O yüzden Yapılandırma da bankaya elden yatırcaksın en temizi ya da Müşteri hizmetlerini arayıp hesaptan kestiriceksin
Gecikme faizi de yansıtılmış olabilir yani en temizi bankayla görüş
Reis bu son taksitiydi evet faiz işlendi ama sistemde gözüküyor ona göre yatırım sagladim bekliyorum hala