Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

5.8 Deprem

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,416
15,169
113
4.1 oldu az önce gecede sogukdan mecbur eve girdik bi goz acik sallana sallana uyuduk hep hissettirdi

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
944
296
63
4.1 oldu az önce gecede sogukdan mecbur eve girdik bi goz acik sallana sallana uyuduk hep hissettirdi
son 1 saatte 4.1 3.6 ve ufakları olmuş tv dede şımdı soyluyolar ve benım zoruma gıden bugun nasıl tatıl olmadı gunah degılmı bayanlara işe gıdıyor

Poftikk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,107
853
113
İstanbulda yaşayan tüm dostlar geçmiş olsun aman dikkat edin

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,416
15,169
113
son 1 saatte 4.1 3.6 ve ufakları olmuş tv dede şımdı soyluyolar ve benım zoruma gıden bugun nasıl tatıl olmadı gunah degılmı bayanlara işe gıdıyor
Mecbur dost napican hayat devam ediyor bende ise geldim 150 kisilik fabrika 30 kisi gelmisiz

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,267
4,155
113
Allah beterinden korusun izmitteyim yemin ediyorum yatağım yerinde sallandı ya ilk önce başım dönüyor zannettim ikincide gar dolap kapakları nasıl sallanıyordu ya 😔😔 saniye de göt korkusundan dışarı attım kendimi kurban olduğum allah kendini hatırlattı resmen

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,370
25,779
113
Marastaki deprem istnbulda olsa ,turkiye kafadan 50 yil geriye gider sehrin yarisi olur dusunmesi bile korkutucu

roberto80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,682
729
113
99 da oldu7.6 avcılar gitti sadece geri kalan yerler ıstanbulun kayalık zemın saglam
maras depremini yasayan biri olarak dagi ikiye yardi kaya önemli degil ustundeki buna ne kadar dayanacak o mesele 6.2 bile olsa uzun surmemis allahtan

Atashk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,759
2,380
113
Dün çogumuz sahildeydik. Akşama kadar hava güzeldi, moraller 0.. çocuklar parklarda bayram kutlayıp egleniyordu. Hatta binaların önünde bile.. onlar günahsız yavrular. Allah korusun..

gece kaldığım bina ne kadar saglam deselerde arabada uyudum. Marmaray metrosunda insan çok az. Okullar iptal oldu diye mi yoksa çogu kişi korkuyormu.. umarım tez normale döneriz. Geçmiş olsun

Ert3107

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
380
60
28
Siz bizim Hatay depremini yasasaydiniz gorseydiniz bunlara deprem demezdiniz

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,370
25,779
113
Dunku deprem 15 degil 45 saniye surseydi ne olirdu,6.2 olmasi onmli diil yere cok yakin cok yikici olurdu allahtan 15 saniye surdu

Atashk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,759
2,380
113
Siz bizim Hatay depremini yasasaydiniz gorseydiniz bunlara deprem demezdiniz
Geçmiş olsun ama deprem kıyaslanmaz., ben zaten Hataydakiler ne yaşamıştı ya da Gazzedekiler ne yaşiyorlar diye dũşünüyorum.. ama Sen öyle düşünüyorsunda, cafeden balkondan kendini dışarı atanların çogu daha õnce deprem felaketi yaşayanlar olabilir