- 1,521
- 1,721
- 113
Hocam sosyal medyasi gizli Prof Dr.Hakan Ersoy telden gorusuyorum arada ben.Hesabını atarmısın
Hocam sosyal medyasi gizli Prof Dr.Hakan Ersoy telden gorusuyorum arada ben.Hesabını atarmısın
Sakaryadayım önce Google'dan deprem bildirimi geldi aradan 5 sanıye geçmeden fena salladı Allah'a şükür iyiyiz tetıkte olmak lazım özellikle Marmara bölgesinde olan arkadaşlar tedbirleri alalım
Hangi uygulama adı ne dostAndroid deprem programi 15 sn önce bildirim geldi depremden önce
Naci görür ve celal dışı alayı kolpaJeoloji muhendisi prof. erzincanlı bir abimiz kendisini depremlere adamis tezleri makaleleri kitapları var buyuk depremin enerjisi atildi en azindan bi 25-30 yil sikinti olmaz dedi.
Google bildirim gönderdi telefon ayarlarını kurcala olması lazım ben açmıstım cidden sanıyelik olay 5 sanıye bile hayat kurtatırHangi uygulama adı ne dost
Yaklaşık 6 saattir deprem oluyor marmaradaSakaryadayım önce Google'dan deprem bildirimi geldi aradan 5 sanıye geçmeden fena salladı Allah'a şükür iyiyiz tetıkte olmak lazım özellikle Marmara bölgesinde olan arkadaşlar tedbirleri alalım
Bana geç geldi o bildirim İstanbul'da deprem olurken tekirdağ ile konuştuk 4-5 sn sonra orası da sallandıSakaryadayım önce Google'dan deprem bildirimi geldi aradan 5 sanıye geçmeden fena salladı Allah'a şükür iyiyiz tetıkte olmak lazım özellikle Marmara bölgesinde olan arkadaşlar tedbirleri alalım
Yok adaş bana geldi sallanmadan hemen 5 sanıye önce sonra başladı zatenBana geç geldi o bildirim İstanbul'da deprem olurken tekirdağ ile konuştuk 4-5 sn sonra orası da sallandı
Valla geç geldi bana deprem oldu bitti öyle geldi bildirim google diğer telefondaki de dediğim gibi oldu tekirdağla konuşurken deprem oluyo dedik İstanbul'da 4-5 sn sonra hissettilerYok adaş bana geldi sallanmadan hemen 5 sanıye önce sonra başladı zaten
kanka bunlar sadece tahmin bunu kimse bilemez yahu deprem yorumcusu o kadar çok var ki herkes bişey diyor o yüzden çok da güvenme bence.Arkadaslar bu abimiz 6 ila 7 arasi deprem olacak diyordu 2026 sonuna kadar.Tezi tuttu 25-30 yil degerine inaniyorum rahat olun.
Bence bunların bi sk bildiği yok bende ülkedeki bütün fayları sayıp orda burda deprem olacak diyebilirim 5 10 yıl içinde 2,3 tahmin tutar banko yanikanka bunlar sadece tahmin bunu kimse bilemez yahu deprem yorumcusu o kadar çok var ki herkes bişey diyor o yüzden çok da güvenme bence.
Valla ben bildirimi okurken alttan zınk etti. Google play hizmetlerinden gelmişti 2 saniye önce sanırımYok adaş bana geldi sallanmadan hemen 5 sanıye önce sonra başladı zaten
Nasil bilebilirler ki, enerji ve fay hatti var daha onceki depremlerin oluş arasini hesapliyorlar bir projeksiyon sunuyorlar. Bilim, normatiftir mantigi oldugu icin kesin ifadeler kullaniyorlar. Hepsi bu.Bence bunların bi sk bildiği yok bende ülkedeki bütün fayları sayıp orda burda deprem olacak diyebilirim 5 10 yıl içinde 2,3 tahmin tutar banko yani