Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

5.8 Deprem

Pasabey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,127
746
113
geçmiş olsun tüm milletimize

Ezbircime

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
474
163
43
Neden özellikle cumhuriyetin kuruluş tarihini vurgulamak zorundasın? Cumhuriyet kuruldu diye mi kimse bi çivi cakamamis bu ülkeye söylediğin buna çıkıyor sayın at gözlüklü kirpi

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,828
1,137
113
Şener Üşümezsoy az önce Halk TV’de Marmara’da depremler dönemi bitti dedi.

Kime inanacağız? Aklım almıyor. Birisi çıkıyor bitti diyor diğeri 7 üzeri olacak diyor. Rabbim hayırlısını nasip etsin.

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,091
13,764
113
Balıkesir 6.2 balkon sallandı

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,589
1,585
113
Neden özellikle cumhuriyetin kuruluş tarihini vurgulamak zorundasın? Cumhuriyet kuruldu diye mi kimse bi çivi cakamamis bu ülkeye söylediğin buna çıkıyor sayın at gözlüklü kirpi
ama gerçek bu degişeteremisizn

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,278
4,844
113
Yalova çok sallandı vlla

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,485
2,640
113
Kesinkle böyle bir söylemim yok sana ufak tavsiye düşün ve konuş.
Hakli gosterme cabasi icerinsinde bulunma kendini ki gelecekte soylenmemiş hic bir soylemden sorumlu tutma insanlari. nacizane tavsiye
Bak ben de dinlerin insan icadı, insan avuntusu olduğunu düşünen biriyim mesela. Ama ben böyle düşünüyorum. Yani karşımdaki insan benim gibi düşünmüyor olabilir. Haliyle birisiyle muhatap olduğum zaman kendi düşünce yapımı referans alarak konuşmam. İnandığın şeye bir başkası inanmayabilir, insan inancını referans alarak karşısındakiyle iletişime geçmemeli dedim. Aynen aşağıya kopyala yapıştır yapıyorum dediğin lafı

banada öyle hanginiz islamin şartlarina karşi cikabilirsiniz ki kadere iman ettik unuttunuzmu?

Ezbircime

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
474
163
43
ama gerçek bu degişeteremisizn
Gerçek bu olabilir ya da tam tersi de olabilir özellikle 1923 diye belirtilirse bu senin cumhuriyet düşmanı olduğunu gösterir bi insan neden özgürlüğe cumhuriyete düsman olur ya da olmak ister anlamış değilim yaşadığın gördüğün zamanı daha iyileştirmek yerine tüm suçu eski döneme atmak hayatını böyle heba etmesi insanların cok üzücü

Ezbircime

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
474
163
43
Sosyal medya Uygulamalarını yine kapattılar sanırım namussuzlar

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,976
1,044
113
Geçmiş olsun orada bulunan herkese, fakat bu depremler de bizi tedirgin eden, şiddeti değil binalardır. Deprem öldürmez.. Hiçbir onlem alınmadı, Allah korusun bişey olsa şehit deyip bırakacaklar. Yazık ülkemin haline

nightdreams

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
507
125
43
Allah aşkına şu üçlü telekom mafyasını unutmayın gündemden düşürmeyin dünyanın en kötü internetini,depremde çekmeyen hatlarını dünyanın en fahiş fiyatına satıyor kansızlar

Emrah87

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,521
1,721
113
Jeoloji muhendisi prof. erzincanlı bir abimiz kendisini depremlere adamis tezleri makaleleri kitapları var buyuk depremin enerjisi atildi en azindan bi 25-30 yil sikinti olmaz dedi.

Emrah87

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,521
1,721
113
Jeoloji muhendisi prof. erzincanlı bir abimiz kendisini depremlere adamis tezleri makaleleri kitapları var buyuk depremin enerjisi atildi en azindan bi 25-30 yil sikinti olmaz dedi.
Arkadaslar bu abimiz 6 ila 7 arasi deprem olacak diyordu 2026 sonuna kadar.Tezi tuttu 25-30 yil degerine inaniyorum rahat olun.

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,028
4,423
113
Vallahi hükümet te iş yerleri de ölü taklidi yapıyor 2 günü tatil etmek için neyi bekliyorlar acaba

alisevncc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,981
1,052
113
Yerden çok kötü vurdu. O da değil de Dünyanın en fahiş fiyatlarına en rezil telefon operatör hizmeti alan tek ülkeyiz. Bu oe'latları yüzünden bu denli depremde bile hatlar kopuyorsa daha büyük felaketlerde geçmiş olsun. Silahı olan hayatta kalır