sen git yap o kadar gücün paran varsa 1923den beri kimse bu topraklarad bişey yapmamış sadece birini suçlamak boş iş türkiyenin her yeri fayla dolu nereyi yapcan
bende gebze kral valla inşatta çalışıyodum merdivendeydim yere yapıştım o etkiyleGebzedeyim sağlam salladı valla uykumdan uyandım
ama gerçek bu degişeteremisiznNeden özellikle cumhuriyetin kuruluş tarihini vurgulamak zorundasın? Cumhuriyet kuruldu diye mi kimse bi çivi cakamamis bu ülkeye söylediğin buna çıkıyor sayın at gözlüklü kirpi
Bak ben de dinlerin insan icadı, insan avuntusu olduğunu düşünen biriyim mesela. Ama ben böyle düşünüyorum. Yani karşımdaki insan benim gibi düşünmüyor olabilir. Haliyle birisiyle muhatap olduğum zaman kendi düşünce yapımı referans alarak konuşmam. İnandığın şeye bir başkası inanmayabilir, insan inancını referans alarak karşısındakiyle iletişime geçmemeli dedim. Aynen aşağıya kopyala yapıştır yapıyorum dediğin lafıKesinkle böyle bir söylemim yok sana ufak tavsiye düşün ve konuş.
Hakli gosterme cabasi icerinsinde bulunma kendini ki gelecekte soylenmemiş hic bir soylemden sorumlu tutma insanlari. nacizane tavsiye
Gerçek bu olabilir ya da tam tersi de olabilir özellikle 1923 diye belirtilirse bu senin cumhuriyet düşmanı olduğunu gösterir bi insan neden özgürlüğe cumhuriyete düsman olur ya da olmak ister anlamış değilim yaşadığın gördüğün zamanı daha iyileştirmek yerine tüm suçu eski döneme atmak hayatını böyle heba etmesi insanların cok üzücüama gerçek bu degişeteremisizn
Arkadaslar bu abimiz 6 ila 7 arasi deprem olacak diyordu 2026 sonuna kadar.Tezi tuttu 25-30 yil degerine inaniyorum rahat olun.Jeoloji muhendisi prof. erzincanlı bir abimiz kendisini depremlere adamis tezleri makaleleri kitapları var buyuk depremin enerjisi atildi en azindan bi 25-30 yil sikinti olmaz dedi.
6.2 den fazla bence 6.46.2 İstanbul’da olan depremi İzmir’de hissettim
Hesabını atarmısınJeoloji muhendisi prof. erzincanlı bir abimiz kendisini depremlere adamis tezleri makaleleri kitapları var buyuk depremin enerjisi atildi en azindan bi 25-30 yil sikinti olmaz dedi.