- 2,004
- 372
- 83
Az önce yine oldu deprem hissedildi ist
son 1 saatte 4.1 3.6 ve ufakları olmuş tv dede şımdı soyluyolar ve benım zoruma gıden bugun nasıl tatıl olmadı gunah degılmı bayanlara işe gıdıyor4.1 oldu az önce gecede sogukdan mecbur eve girdik bi goz acik sallana sallana uyuduk hep hissettirdi
Mecbur dost napican hayat devam ediyor bende ise geldim 150 kisilik fabrika 30 kisi gelmisizson 1 saatte 4.1 3.6 ve ufakları olmuş tv dede şımdı soyluyolar ve benım zoruma gıden bugun nasıl tatıl olmadı gunah degılmı bayanlara işe gıdıyor
Nerde reıs fabrikaMecbur dost napican hayat devam ediyor bende ise geldim 150 kisilik fabrika 30 kisi gelmisiz
99 da oldu7.6 avcılar gitti sadece geri kalan yerler ıstanbulun kayalık zemın saglamMarastaki deprem istnbulda olsa ,turkiye kafadan 50 yil geriye gider sehrin yarisi olur dusunmesi bile korkutucu
allah göstermesınde 7.6 lık deprem olsa her yer felç olur istanbulda99 da oldu7.6 avcılar gitti sadece geri kalan yerler ıstanbulun kayalık zemın saglam
AkcaburgazNerde reıs fabrika
maras depremini yasayan biri olarak dagi ikiye yardi kaya önemli degil ustundeki buna ne kadar dayanacak o mesele 6.2 bile olsa uzun surmemis allahtan99 da oldu7.6 avcılar gitti sadece geri kalan yerler ıstanbulun kayalık zemın saglam
töbee töbee kimse yaşamasın kardeş , çok zor durum , size de çok geçmiş olsun hataylı kardeşimSiz bizim Hatay depremini yasasaydiniz gorseydiniz bunlara deprem demezdiniz
Geçmiş olsun ama deprem kıyaslanmaz., ben zaten Hataydakiler ne yaşamıştı ya da Gazzedekiler ne yaşiyorlar diye dũşünüyorum.. ama Sen öyle düşünüyorsunda, cafeden balkondan kendini dışarı atanların çogu daha õnce deprem felaketi yaşayanlar olabilirSiz bizim Hatay depremini yasasaydiniz gorseydiniz bunlara deprem demezdiniz