Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

5.8 Deprem

Tosaf41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
681
311
63
Yani bir doğal afet sozkonusu..Şu mesaja bak. O kadar öfke duyuyorum ki Şu duruma . İnsan utanır şunu atmaya. Krizi fırsata çevirmeye çalışanlardan nefret ediyorum..

Ekli dosyalar

Altay1159

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,178
752
113
5.8 çok fena salladı
Öğlen evde uyurken beşik gibi sallandım babam ablam bağırdı deprem diye bende uyku sersemiyim biter şimdi bağırmayın dedim 13 saniye sürdü bitti harbiden iyi salladı uyku benim için en güzel fobi birdaha sallanmasın lütfen 😅

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,072
470
83
5.8 değil 6.2. Geçmiş olsun. Artçı bile 5.6 civarı oldu

dragoncan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
209
25
28
vipslottan arayacaklardı hatlar çökünce arayamamışlar

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,465
1,005
113
5.8 değil 6.2. Geçmiş olsun. Artçı bile 5.6 civarı oldu
Valla biz küçükcekmece tarafındayız usta 6.2 doğru bence altımdaki yatak gitti neredeyse hatay'da maraşta nasıl dayandı okadar insan aklım almıyor Allah bu ülkeye böyle bir felaket istanbul da özellikle vermesin daha kaldıramayız 7.8 burada olsa Allâh korusun 20-25 milyon insan var ağır bir bilanço çıkardı Marmara bölgesi bide ağır hisseder burası deniz kıyısı çok kalabalık kocaeli gebze çanakkale Tekirdağ edirne bursa adapazarı vs düşünsenize bi Allâh korusun

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,465
1,005
113
Yani bir doğal afet sozkonusu..Şu mesaja bak. O kadar öfke duyuyorum ki Şu duruma . İnsan utanır şunu atmaya. Krizi fırsata çevirmeye çalışanlardan nefret ediyorum..
Sen o mesajı napacan usta ondan büyük adilik adam deprem özel bonus yokmu diyor ona ne diyecen milletin kumardan beyni yanmış beynine kan gitmiyor ulan ben şu lafı edersem ucu nereye gider diye hiç düşünmüyor vicdanları ölmüş artık insanların

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,024
4,422
113
Sen bir de utanmadan arayanları görsen direk meşgule attım biz götümüzü kurtarmanın derdine düşmüşüz adamlar bıkmadan arıyor birde ya valla ayıp

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
Yemin ediyorum aptal insan dolu deprem olmuş mıllet hala bonus derdınde kolondan çıkan demirler uzuvları parcaladıgında böyle sakınmı kalcanız etmeyin

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,297
12,075
113
Beyler herkeze gecmis olsun
Gece boyunca siddetli artvi oldu mu cok