- 516
- 207
- 43
Yav dur töbe de dayıyı ölmeden mezara koyacan. Daha önünde 40 yılı var onun 🙄Daha ne kadar uzun ömür versin dost aw
Yav dur töbe de dayıyı ölmeden mezara koyacan. Daha önünde 40 yılı var onun 🙄Daha ne kadar uzun ömür versin dost aw
Asiruh06 abinin adı serdar mıymışSerdar abi pokere devam ederse bu stresle 50yi zor görür gibi Allah ömür versin diyelim yine de 😂
Sen guzel senaryo yazarsın broElveda gencligim ve elveda ruhumun inci paresi sevdiklerim..(gecmiş yıllara bir atıf)
...
Elveda tüm kaybettiklerim,elveda adam zannettiklerim.....
..
Ve hoş geldin,bilmediğim yarinlara yelken açmiş imamın kayigi.....yavaş yavaş Limana yaklastin farkındayım biliyorum... Elinde pamukda hazır,, ilk firsatta tıpa yapmak için Azrailin gelmesini bekliyorsun...,
Ömür tükendi tükeniyor,,hayaller bir bir yok oluyor...bunca yokluk ve olumsuzluk içinde stres atacak bir konuda benim olsun..gelsin çaylar gitsin bardaklar dedik..Demeyelimmi..)
.........Cümleten hepinize Saglikli Sıhhatlı ve Kumardan uzak MUTLU SENELER Dilemekte geç kalsamda,,bu dilek zaten gerceklesmiyecekti,,,hepimiz bu illetin birer tutsağı olmuşuz,aynı gemide farklı sitelerde umutlara dalıyoruz..uzun lafın kisasi;Hayaliniz Ne ise ;Ömrümüze sunulan bu Yepyeni doğacak gün ve gecede gerceklesip gönüllerinizin huzur bulmasını Allah'tan dilerim..(amin)
......aSiRuH06
Çayima şeker olanın,muhabbetine ortak olurum...
Üşüyorum diyorum;
Soğuk ayran getiriyorsun..
Çayin yokmu gardaş
Bak sende titriyorsun....
Yok dost asiruh İsa Hayat1kumar serdar forumun yaşlı kurtları 😂Asiruh06 abinin adı serdar mıymış
Hangisinin helvasını önce yeriz dostYok dost asiruh İsa Hayat1kumar serdar forumun yaşlı kurtları 😂
Yav hayatımda bu kadar zalim bir adam görmedim 😂Hangisinin helvasını önce yeriz dost
Benim helvamı da yiyin zamanı gelince dost afiyet olsun hepinize şlsdkglşsdkgşlksdgYav hayatımda bu kadar zalim bir adam görmedim 😂
Seninkini özellikle fıstıklı yapacaz dost, bari helvan tat versin 😂Benim helvamı da yiyin zamanı gelince dost afiyet olsun hepinize şlsdkglşsdkgşlksdg
Niye sen kaç yaşındasınYAW SKTIR EDİN ŞURDA YAŞAYACAĞIMIZ 20 BİLEMEDİN 25 SENE VERİN YARRA GİTSİN
Benim yaş 27 ama önce benim galiba dost 😂😂Hangisinin helvasını önce yeriz dost
Çıtırsın dostBenim yaş 27 ama önce benim galiba dost 😂😂
44Helvalar çoğalıyor alfabetik sıraya göre yapalım bence helvaları
Niye sen kaç yaşındasın
Maşallahhh 😧 allah uzun ömürler versin. Baba bune ya ben daraldım gidip torun sahibi olsanıza yav
Torun sahibi olsanıza derken dayıların hayali sweet bonanza 1000'de 1000x awMaşallahhh 😧 allah uzun ömürler versin. Baba bune ya ben daraldım gidip torun sahibi olsanıza yav
Sen guzel senaryo yazarsın bro