Tg de konuşmuştuk la biz senle geçen. Orda da nickin aynıydı 😁Lavis değil Lawlss dayı
Tg de konuşmuştuk la biz senle geçen. Orda da nickin aynıydı 😁Lavis değil Lawlss dayı
SEN KİMSİN AGGGGGGTg de konuşmuştuk la biz senle geçen. Orda da nickin aynıydı 😁
Başkan yapma yanariz 😂
Telegramda Tadić knk forumdaki promo kodlar konusu senin miydi demiştim 😁SEN KİMSİN AGGGGGG
Son kısıma patladim kahkaha attim 🤣🤣🤣Bro o ayrı bı dünyada yaşıyor aw adam dünyadan kopuk forumda bı konu açmış kendi halinde orda yaşıyor, muhtemelen o konuda vefat eder o
Bro orda kazanmak çok çok zor zaten hatta en zoru orası holide şansın daha yüksek katılım ücretli olduğu için artemistede katılım çok yüksek olmuyor ama jojoda katılım çok yüksek şansın 1000de3 falan kendi hesabımdan bile usenerek giriyorum jojoya millet anasını dayısının adına hesap açıp oyuna giriyor aw.yemez orda bosverSerdarim Bu hafta jojoyu sana vereyim
.kime verdimse haftalardır ilk yarom saatte eleniyorlar..
sana da selam ey dostTelegramda Tadić knk forumdaki promo kodlar konusu senin miydi demiştim 😁
Eyv dost konun forum birincisi hadi yine iyisin 😁🤙🏻sana da selam ey dost
Kral ben seni genç sanıyorum ya bro yazmışsın diye profiline baktım 41'mişsin sen de awBro orda kazanmak çok çok zor zaten hatta en zoru orası holide şansın daha yüksek katılım ücretli olduğu için artemistede katılım çok yüksek olmuyor ama jojoda katılım çok yüksek şansın 1000de3 falan kendi hesabımdan bile usenerek giriyorum jojoya millet anasını dayısının adına hesap açıp oyuna giriyor aw.yemez orda bosver
Artemiside her hafta veriyorum ,sonuç yok...musaitlik durumun olursa bu hafta ucunude alabilirsin...bir msjin yeterBro orda kazanmak çok çok zor zaten hatta en zoru orası holide şansın daha yüksek katılım ücretli olduğu için artemistede katılım çok yüksek olmuyor ama jojoda katılım çok yüksek şansın 1000de3 falan kendi hesabımdan bile usenerek giriyorum jojoya millet anasını dayısının adına hesap açıp oyuna giriyor aw.yemez orda bosver
Kral ben seni genç sanıyorum ya bro yazmışsın diye profiline baktım 41'mişsin sen de aw
Dayı anlatsana kardeşlerine kumara nasıl başladın))))))
La bro herşeyi geçtim adam 20x kazanç alınca hiç usenmiyor foruma gelip onu paylasiyor adam %80 oranında vefat etmiş zaten.neyse demkki öyle mutlu oluyor o şekilde yasasinSon kısıma patladim kahkaha attim 🤣🤣🤣
Ya abi adam 70 e dogru gidiyor, galeride torun tombalak kabe resimleri olacagina big win netent slotlari sahadan ekran goruntuleri var yine iyi yasamis valla
Eyw İsa alırsam belki Artemis alırım holiye kendim bile katilamiycam para yok hammina jojoyu hiç almam orası com bayiyor artemisi alırım belkiArtemiside her hafta veriyorum ,sonuç yok...musaitlik durumun olursa bu hafta ucunude alabilirsin...bir msjin yeter
Reis naptın şimdiden girdim yaş tribine yaşım 28. Parçaladın ciğerimiElveda gencligim ve elveda ruhumun inci paresi sevdiklerim..(gecmiş yıllara bir atıf)
...
Elveda tüm kaybettiklerim,elveda adam zannettiklerim.....
..
Ve hoş geldin,bilmediğim yarinlara yelken açmiş imamın kayigi.....yavaş yavaş Limana yaklastin farkındayım biliyorum... Elinde pamukda hazır,, ilk firsatta tıpa yapmak için Azrailin gelmesini bekliyorsun...,
Ömür tükendi tükeniyor,,hayaller bir bir yok oluyor...bunca yokluk ve olumsuzluk içinde stres atacak bir konuda benim olsun..gelsin çaylar gitsin bardaklar dedik..Demeyelimmi..)
.........Cümleten hepinize Saglikli Sıhhatlı ve Kumardan uzak MUTLU SENELER Dilemekte geç kalsamda,,bu dilek zaten gerceklesmiyecekti,,,hepimiz bu illetin birer tutsağı olmuşuz,aynı gemide farklı sitelerde umutlara dalıyoruz..uzun lafın kisasi;Hayaliniz Ne ise ;Ömrümüze sunulan bu Yepyeni doğacak gün ve gecede gerceklesip gönüllerinizin huzur bulmasını Allah'tan dilerim..(amin)
......aSiRuH06
Çayima şeker olanın,muhabbetine ortak olurum...
Üşüyorum diyorum;
Soğuk ayran getiriyorsun..
Çayin yokmu gardaş
Bak sende titriyorsun....
Herşey bir arkadaşımın 2001 yılındaDayı anlatsana kardeşlerine kumara nasıl başladın