Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 46lik Dayının Son Mekanı....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,572
7,283
113
Bro o ayrı bı dünyada yaşıyor aw adam dünyadan kopuk forumda bı konu açmış kendi halinde orda yaşıyor, muhtemelen o konuda vefat eder o
Son kısıma patladim kahkaha attim 🤣🤣🤣
Ya abi adam 70 e dogru gidiyor, galeride torun tombalak kabe resimleri olacagina big win netent slotlari sahadan ekran goruntuleri var yine iyi yasamis valla

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
Serdarim Bu hafta jojoyu sana vereyim
.kime verdimse haftalardır ilk yarom saatte eleniyorlar..
Bro orda kazanmak çok çok zor zaten hatta en zoru orası holide şansın daha yüksek katılım ücretli olduğu için artemistede katılım çok yüksek olmuyor ama jojoda katılım çok yüksek şansın 1000de3 falan kendi hesabımdan bile usenerek giriyorum jojoya millet anasını dayısının adına hesap açıp oyuna giriyor aw.yemez orda bosver

Lawlss

Promo Kodcu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,506
10,318
113
Bro orda kazanmak çok çok zor zaten hatta en zoru orası holide şansın daha yüksek katılım ücretli olduğu için artemistede katılım çok yüksek olmuyor ama jojoda katılım çok yüksek şansın 1000de3 falan kendi hesabımdan bile usenerek giriyorum jojoya millet anasını dayısının adına hesap açıp oyuna giriyor aw.yemez orda bosver
Kral ben seni genç sanıyorum ya bro yazmışsın diye profiline baktım 41'mişsin sen de aw

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
Artemiside her hafta veriyorum ,sonuç yok...musaitlik durumun olursa bu hafta ucunude alabilirsin...bir msjin yeter

Hantos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,226
567
113
Beşiktaş Trabzon Başakşehir bu hafta alır mı holi özel kuponu bi o kaldı 😁

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
Son kısıma patladim kahkaha attim 🤣🤣🤣
Ya abi adam 70 e dogru gidiyor, galeride torun tombalak kabe resimleri olacagina big win netent slotlari sahadan ekran goruntuleri var yine iyi yasamis valla
La bro herşeyi geçtim adam 20x kazanç alınca hiç usenmiyor foruma gelip onu paylasiyor adam %80 oranında vefat etmiş zaten.neyse demkki öyle mutlu oluyor o şekilde yasasin

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
Artemiside her hafta veriyorum ,sonuç yok...musaitlik durumun olursa bu hafta ucunude alabilirsin...bir msjin yeter
Eyw İsa alırsam belki Artemis alırım holiye kendim bile katilamiycam para yok hammina jojoyu hiç almam orası com bayiyor artemisi alırım belki

roadtrain

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
516
207
43
Elveda gencligim ve elveda ruhumun inci paresi sevdiklerim..(gecmiş yıllara bir atıf)
...
Elveda tüm kaybettiklerim,elveda adam zannettiklerim.....
..
Ve hoş geldin,bilmediğim yarinlara yelken açmiş imamın kayigi.....yavaş yavaş Limana yaklastin farkındayım biliyorum... Elinde pamukda hazır,, ilk firsatta tıpa yapmak için Azrailin gelmesini bekliyorsun...,
Ömür tükendi tükeniyor,,hayaller bir bir yok oluyor...bunca yokluk ve olumsuzluk içinde stres atacak bir konuda benim olsun..gelsin çaylar gitsin bardaklar dedik..Demeyelimmi..;))

.........Cümleten hepinize Saglikli Sıhhatlı ve Kumardan uzak MUTLU SENELER Dilemekte geç kalsamda,,bu dilek zaten gerceklesmiyecekti,,,hepimiz bu illetin birer tutsağı olmuşuz,aynı gemide farklı sitelerde umutlara dalıyoruz..uzun lafın kisasi;Hayaliniz Ne ise ;Ömrümüze sunulan bu Yepyeni doğacak gün ve gecede gerceklesip gönüllerinizin huzur bulmasını Allah'tan dilerim..(amin)
......aSiRuH06
Çayima şeker olanın,muhabbetine ortak olurum...

Üşüyorum diyorum;
Soğuk ayran getiriyorsun..
Çayin yokmu gardaş

Bak sende titriyorsun....
Reis naptın şimdiden girdim yaş tribine yaşım 28. Parçaladın ciğerimi

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
Dayı anlatsana kardeşlerine kumara nasıl başladın
Herşey bir arkadaşımın 2001 yılında
Trt3 de at yarısını izlemesije şahit olarak başladı.. ikram ettiği çay içmez olaydım o gün o mekana uğramaz ve oturmaz olaydım....bir saat sonra kupon yatırmaya gittiğini hatirliyorum ddsd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...